Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

IDB Italy - Snow Foam Lance *NEW

350.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:IDB Italy
Artikl:Snow Foam Lance *NEW
Dostupnost:Dostupno

Dostupne opcije

* Adapter:

Količina:

IDB Italy Snow Foam Lance *NEW

Injektor foam lancea je izrađen od čvrstog mesinga iznimne kvalitete. Foam lance ima mlaznicu sa mogućnosti finog podešavanja širine mlaza te novi unaprijeđeni sistem za regulaciju protoka vode. Nova regulacija protoka vode vrši se pomoću crnog plastičnog prstena na glavnoj cijevi foam lancea te ima jednostavnije podešavanje u tri točke. Time je izbačen regulator na vrhu samog foam lancea koji je u prošlosti znao raditi problem sa curenjem, zaglavio bi ili čak puknuo. Novi način je jednostavniji za korištenje te ima manje djelova koji se mogu pokvariti.

Upotrebom foam lancea u kombinaciji sa snow foamom poput PH neutral snow foam  možete dobiti vrlo debeli i čvrsti ili više tekući sloj pjene (po vašoj želji i potrebama) za pred pranje. Sloj pjene prijanja na površinu vozila, razgrađuje nataloženi sloj nečistoće i nježno ga uklanja u procesu predpranja. Na ovaj način omogućeno je brže i sigurnije ručno pranje vašeg vozila.

Napomena!
Karcher HD/HDS serija kupljena u zadnjih godinu dana zahtijeva dodatni originalni Karcher nastavak koji se nadoplaćuje 190 kn jer serijski nastavak koji dolazi uz HD seriju nije dostatan za spajanje na miniwash. Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko vam je potreban dodatan nastavak kako bismo vam mogli pomoći. Isto tako Lavor, Bosch i Nilfisk su mjenjali svoje nastavke pa svakako molimo da dva puta provjerite da li je odabrani nastavak identičan onome koji imate na svome miniwashu ili nas nazovite kako bi sa vama napravili usporedbu i utvrdili koji vam nastavak treba.

Specifikacije:
- boca otporna na kemikalije
- kapacitet od 946 ml
- iznimno kvalitetni, mesingani dijelovi
- maksimalna dozvoljena temperatura vode od 60°C
- mogućnost podešavanja mlaza i protoka vode
- maksimalna debljina proizvedene pjene
- Radni/maskimalni pritisak: 160/180 bar
- Promjer otvora dizne: 1.25 mm

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik