Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Monster Shine - Decontamination Clay Mitt Medium Grade

200.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Monster Shine
Artikl:Decontamination Clay Mitt Medium Grade
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Decontamination Clay Mitt Medium Grade

Decontamination Clay Mitt je rukavica za gliniranje i dekontaminaciju koja služi brzom i lakom uklanjanju čestica prljavštine, metala te ostalih nečistoća sa površine auto laka, stakala itd. Rukavica za gliniranje srednje gradacije služi za uklanjanje tvrđe kontaminacije laka poput katrana i smole.

Ovakva mehanička dekontaminacija površine je nužan korak prije poliranja za kvalitetnu pripremu laka. Ukoliko se ovaj korak preskoči postoji velika šansa da se pri poliranju napravi šteta na samoj površini laka koju je teško kasnije korigirati. Prije gliniranja površine dobro je napraviti i kemijsku dekontaminaciju laka pomoću sredstva koje ima tu specifičnu namjenu kao npr. Valet Pro Dragons Breath.

Decontamination Clay Mitt daje jednake rezultate kao i regularna glina uz razliku što se u slučaju pada na pod samo ispere i slobodno koristi dalje. Ujedno i štedi vrijeme jer djeluje i radi brže te traje puno duže od tradicionalne gline.

Nakon korištenja Decontamination Clay Mitta dovoljno ga je samo isprati pod mlazom mlake vode te pustiti da se osuši na zraku.

Dimenzije su cca. (D x Š): 21cm x 15cm.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik