Decontamination Clay Mitt (Rukavica za gliniranje)

U dolasku Decontamination Clay Mitt (Rukavica za gliniranje)

Decontamination Clay Mitt

Decontamination Clay Mitt je rukavica za gliniranje i dekontaminaciju koja služi brzom i lakom uklanjanju čestica prljavštine, metala te ostalih nečistoća sa površine auto laka, stakala itd. Rukavica za gliniranje srednje gradacije služi za uklanjanje tvrđe kontaminacije laka poput katrana i smole.

Ovakva mehanička dekontaminacija površine je nužan korak prije poliranja za kvalitetnu pripremu laka. Ukoliko se ovaj korak preskoči postoji velika šansa da se pri poliranju napravi šteta na samoj površini laka koju je teško kasnije korigirati. Prije gliniranja površine dobro je napraviti i kemijsku dekontaminaciju laka pomoću sredstva koje ima tu specifičnu namjenu kao npr. Valet Pro Dragons Breath.

Decontamination Clay Mitt daje jednake rezultate kao i regularna glina uz razliku što se u slučaju pada na pod samo ispere i slobodno koristi dalje. Ujedno i štedi vrijeme jer djeluje i radi brže te traje puno duže od tradicionalne gline.

Nakon korištenja Decontamination Clay Mitta dovoljno ga je samo isprati pod mlazom mlake vode te pustiti da se osuši na zraku.

Dimenzije su cca. (D x Š): 21cm x 15cm.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Decontamination Clay Mitt (Rukavica za gliniranje)

  • Proizvođač: Monster Shine
  • Šifra: 885.000.051
  • Dostupnost: U dolasku
  • 200.00kn
  • Bez poreza: 160.00kn

Dostupne opcije