Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Monster Shine - 355ml Dispenser Bottle

20.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Monster Shine
Artikl:355ml Dispenser Bottle
Dostupnost:Po narudžbi
Količina:

Monster Shine 355ml Dispenser Bottle

Flašica sa čepom za svakodnevnu upotrebu. Ukoliko imate paste za poliranje, sealante, tekuće voskove ili bilo koja druga slična sredstva u velikim pakiranjima, 355ml Dispenser Bottle će vam pomoći pri svakodnevnom korištenju. Istočite iz većeg pakiranja u praznu flašicu, obilježite što je u njoj i olakšajte si kretanje oko automobila tijekom poliranja jer više nema potrebe za držanjem nezgrapnih 1L ili većim bocama. Bočica ima široko grlo za jednostavno rastakanje svih vrsta proizvoda koje koristite.

Čep u crvenoj boji je iznimno uočljiv i praktičan. Ujedno, tijekom skladištenja će očuvati proizvode od sušenja i stvrdnjavanja.

Monster Shine 355ml Dispenser Bottle napravljena je od visokokvalitetne HDPE plasike i dolazi sa prigodnim tuljkom za izlijevanje i crvenim čepom. Visina flašice od dna do čepa je 28cm dok je promjer 6cm. Izlazni promjer flašice je cca 2,5mm te se jednostavno može proširiti rezanjem vrha na željenu širinu do cca 5mm. Promjer grla flašice je 28mm.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik