Microfiber Wheel Wedge

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Microfiber Wheel Wedge

Chemical Guys Microfiber Wheel Wedge

Microfiber Wheel Wedge je vrlo praktična ispomoć pri čišćenju felgi i kotača. Svojim špičastim oblikom omogućava da doprijete do svih zavučenih mjesta i kutaka te uskih mjesta i krivina za maksimalnu učinkovitost pri čišćenju.
Zbog svoje strukture od super fine mikrofibre siguran je za korištenje i na najosjetljivijim površinama. Fina strana od mikrofibre sačinjena je od 39,000 vlakana po kvadratnom centimetru što ju čini ultra finom za čišćenje i održavanje. Microfiber Wheel Wedge je siguran za korištenje na kromiranim površinama, poliranom aluminiju, lakiranim, plastificiranim i sličnim završnim premazima.
Zahvaljujući džepovima na svakoj strani Microfiber Wheel Wedge je lako primiti i čvrsto držati za veliku preciznost čišćenja. Vrh od fine mikrofibre omogućava pristup u sve kuteve i uska mjesta poput rupa za šarafe felgi ili krakova.

Microfiber Wheel Wedge ima dvije strane koje omogućavaju brzo i detaljno čišćenje. Grublja strana služi za skidanje nataloženih naslaga cestovne prljavštine, zepečene kočione prašine te katrana i asfalta. Mekša strana mikrofibre je odlična za čišćenje osjetljivih djelova kotača i felgi. Njome također možete aplicirati sealant ili vosak na felge.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Microfiber Wheel Wedge

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: RM090079
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • 11.00€ (82.88kn)
 • Bez poreza: 8.80€ (66.30kn)
 • PDV uključen u cijenu.

  Devizni tečaj: 1 € = 7.53450 kn

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* :

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: