Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Menzerna - Heavy Cut Compound 400 1L

260.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Menzerna
Artikl:Heavy Cut Compound 400 1L
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Menzerna Heavy Cut Compound 400

Heavy Cut Compound 400 je pasta nasljednik svima nam dobro znane Fast Gloss 400, paste koja je oduševila svojim karakteristikama čim je došla na tržište. HCC 400 je sastavom ista kao i FG400 samo u novom ruhu i novog imena.

To je pasta za poliranje iznimnih performansi koja eliminira tragove brušenja te ostavlja visoku razinu sjaja u jednom potezu uz dodatak smanjenja akumulacije prašine prilikom rada. Pogodna je za lako uklanjanje swirlova i oksidacije te težih ogrebotina čak i nakon brušenja papirom gradacije 1200 grita.

Menzerna Heavy Cut 400 ne sadrži nikakve dodatne silikone, fillere ili voskove što ju čini pogodnom za rad u lakirerskim radnjama a krasi ju i činjenica da pri radu jako malo praši. Ukoliko je potrebno, kao završni proizvod može se koristiti Menzerna SF3500 (Super Finish 4000 tj. Super Finish 3500) za finalni sjaj i uklanjanje svih tragova poliranja i holograma. HCC 400 se može koristiti i na plovilima te svim motornim vozilima.

Cut: 8.0 (Max: 10.0)
Gloss: 8.0 (Max: 10.0)

Menzerna Polishes Chart

 

Paste
Cut 8 / 10
Gloss 8 / 10
Količina 1L
Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik