Neutral Foam Shampoo 1L

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Neutral Foam Shampoo 1L

Neutralni šampon za ručno pranje ili pištoljem za pjenu:

- Šampon 2 u 1: ručno pranje s rukavicama i omekšavajuće pretpranje s pištoljem za pjenu
- Mekana, kompaktna i podmaziva pjena kako bi se izbjeglo stvaranje vrtloga i mikro-ogrebotina
- Neutralni šampon neutralnog pH, ultrakoncentriran sa sjajnim djelovanjem
- Poštuje prethodno nanesena zaštitna sredstva, čak i ona najdelikatnija poput onih s karnauba voskom
- Stvara mekan, kompaktan i podmazan pjenasti film koji ga čini sigurnim na bilo kojoj vrsti površine, omogućujući vam pranje automobila
- Bez opasnosti od stvaranja vrtloga ili mikroogrebotina.
- Pjenušavost iznad tržišnog prosjeka: njegova intenzivna i homogena maziva pjena inkapsulira prljavštinu, olakšavajući uklanjanje tijekom sljedeće faze ispiranja bez stvaranja aureola ili pruga.
- Izvrsna ekonomičnost zahvaljujući visokim omjerima razrjeđivanja do 1:400 (1 dio proizvoda i 400 vode).
- Veliki učinak omekšavanja: savršen je ako se koristi s tehnikom pjenjenja.
- Bubble Gum miris.

Šampon s neutralnom pjenom ima natprosječnu pjenušavost na tržištu: njegova pjena nastala tehnikom pjenjenja stvara kompaktan film koji ostaje prianjao na površine. Ima intenzivno i homogeno djelovanje podmazivanja i inkapsulira prljavštinu, olakšavajući uklanjanje tijekom sljedeće faze ispiranja bez stvaranja aureola ili pruga.

Veliki omekšivači odstranjuju svu prisutnu prljavštinu, djelujući na delikatan način.

Njegova tehnologija WAX SAFE čini ga prikladnim za čestu upotrebu jer poštuje zaštitu ispod, oslobađajući ga od površinske prljavštine koja bi mogla umanjiti njegovu učinkovitost.

Kada se koristi pri ručnom pranju s kantom, "Neutral Foam Shampoo" ima izvrsnu ekonomičnost upotrebe: može se razrijediti do 1:400 (1 dio proizvoda na 400 dijelova vode) što ga čini idealnim za često pranje ili pranje za održavanje.


NAČIN UPOTREBE

PRVA FAZA: PRETPRANJE PIŠTOLJEM ZA PJENU

- Razrijedite proizvod u Foam Gunu u omjeru 1:10 (1 dio proizvoda i 10 vode)
- Dobiveno rješenje dostavljamo kroz cijelo vozilo, uvijek odozdo prema gore.
- Ostavite pjenu 4 minute da proizvod djeluje, pazeći da se ne osuši na karoseriji. Potrudimo se da radimo u hladu i sa hladnom karoserijom. Potrudimo se da radimo u hladu i sa hladnom karoserijom.
- Zatim možemo nastaviti s ispiranjem pod visokim pritiskom počevši od vrha prema dolje. Lako ispiranje proizvoda omogućuje jednostavno uklanjanje pjene, u kratkom vremenu i bez ostavljanja ostataka.
- Nakon pretpranja možete s većom sigurnošću pristupiti ručnom pranju s kantom, nakon što ste već uklonili 80% prljavštine, a posebno svu grubu prljavštinu, koja može izazvati najveću štetu ako je povučete po karoseriji spužvom ili rukavica za pranje.

DRUGA FAZA: RUČNO PRANJE KANTOM

- Razrijedite proizvod u omjeru 1:400 (tri čepa proizvoda u kantu s 10L vode): Šampon s neutralnom pjenom ima ultrakoncentriranu formulaciju s djelovanjem sjaja i neutralnim pH.
- Koristite drugu kantu s čistom vodom za ispiranje rukavice. Radite počevši od vrha i uvijek s vozilom mokrim s mekom spužvom ili rukavicom od mikrovlakana.
- Nastavite na malim površinama, koristeći najmanji mogući pritisak rukavicom/spužvom: neka proizvod čisti, a ne primijenjenu silu. Često ispirite rukavicu ili spužvu u kanti s čistom vodom prije nego prijeđete na sljedeću ploču. Ovo će u sljedećim koracima ukloniti grube čestice prljavštine koje ostaju zarobljene u samoj spužvi i koje bi mogle imati abrazivni učinak ili još gore stvoriti ogrebotine na boji.
- Šampon s neutralnom pjenom stvara mekan, kompaktan i visoko podmazujući pjenasti film koji ga čini sigurnim na bilo kojoj vrsti površine, omogućujući vam pranje automobila bez rizika od stvaranja vrtloga ili mikroogrebotina.
- Nastavite s pranjem cijelog vozila, izbjegavajući dopuštanje šampona suho na karoseriji.
- Tijekom pranja njegov će vas miris bubble gun ugodno iznenaditi.
- Nakon što ste završili s pranjem rukavicom ili spužvom, možete nastaviti s temeljitim ispiranjem i naknadnim sušenjem našom ultra-upijajućim ručnikom po izboru.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Neutral Foam Shampoo 1L

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33364
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 20.00€
 • Bez poreza: 16.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa