Iron Remover 1L

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Iron Remover 1L

Uklanja sva željezna onečišćenja s naplataka, karoserije i stakla!

- Visoko dekontaminacijsko djelovanje: uklanja sva onečišćenja željezom s naplataka, karoserije i stakla.
- Koncentrirani proizvod spreman za upotrebu, maksimalno razrjeđenje 1:1.
- 2 U 1 Čisti i dekontaminira.
- Neutralna pH formula bez kiseline.
- Uklanja grube dijelove na dodir prisutne na karoseriji zbog onečišćenja željezom (kočiona prašina, tračnice i sl.)
- Idealno za dekontaminaciju svih čeličnih i alu naplataka, kao i na kromiranim i poliranim naplatcima za uklanjanje prljavštine koja se ne može ukloniti drugim proizvodima za čišćenje naplataka.
- Vraća izvorni sjaj tretiranoj površini.

Postoje različite vrste onečišćenja, općenito ih možemo definirati kao sve ono što ne možemo ukloniti običnim šamponom. Na prvi pogled onečišćenja često nisu vidljiva. Međutim, prisutna su na felgama, karoseriji pa čak i na prozorima vozila.

Kako ih možemo prepoznati?

Na FELGAMA je lako prepoznati onečišćenje željezom: na primjer, nakon čišćenja određenim proizvodom, ako između žbica i na kanalu ruba ostane prljavština i crne ili tamnosmeđe točkice, to se smatra onečišćenjem.

Na KAROSERIJI , ako je onečišćenje duboko, boja automobila će izgledati mutno, a u slučaju bijelih automobila, čak i nakon pranja, i dalje ćete primjećivati ​​male tamno smeđe točkice.

S druge strane, ako vam se nakon pranja automobila čini da ne vidite tamne mrlje, kontaminacija nije vidljiva, ali pozivamo vas da pokušate: nabavite uobičajene rukavice za jednokratnu upotrebu, one koje se koriste na benzinskoj postaji ili obavite kupovinu: nosite ih i nježno "mazite" karoseriju: grubu površinu lako možete osjetiti na dodir: to je kontaminacija!

Maniac Line ™ Iron Remover uklanja onečišćenje željeznim oksidom, kao što su tvrdoglavo ukorijenjena kočiona prašina i čestice željeza nastale trenjem na željezničkim ili tramvajskim tračnicama te industrijskim i onečišćenjem uz cestu ili gradilištima.

Naš savjet je da koristite Iron Remover kada je karoserija hrapava ili gruba na dodir i kada nakon pranja na felgama još uvijek postoje točkice ili tamne mrlje.

Za bolji rad dobro će poslužiti kist ili kist, ovisno o površini koja se obrađuje.


NAČIN UPOTREBE

- Uvijek radite u hladu i nakon što se uvjerite da je površina hladna.

Dekontaminacijski krugovi

- Za djelovanje dekontaminacije održavanja: 1 put svaka 3 pranja, na primjer razrijeđeno 1:1 (1 dio proizvoda i 1 dio vode)
- Pustite da djeluje otprilike 3/4 minute bez da se površina osuši.

Njegovu inovativnu formulu karakterizira poseban aktivni marker koji reagira s česticama željeza prisutnim na rubu, otapajući ih. Dok djeluje poprima karakterističnu ljubičastu boju koja se topi i ujedno dubinski odmašćuje tretiranu površinu. Miris sumpora je također karakterističan: kod ovog proizvoda izazov je bio prekriti ga, učiniti ga ugodnijim.

- Pomozimo si četkom, ili kistom s mekom dlakom i pripazimo da dubinski uklonimo nečistoću čak i između žbica i u najteže dostupnim međuprostorima.
- Zatim isperite rub s puno vode i osušite ga krpom od mikrofibre.
- Proizvod je idealan za dekontaminaciju svih čeličnih i lakih naplataka, kao i na kromiranim i poliranim naplatcima za uklanjanje prljavštine koja se ne može ukloniti drugim sredstvima za čišćenje naplataka.

Iron Remover također ima izvanredno djelovanje čišćenja, pravi 2 u 1 – čisti i dekontaminira


Tijelo za dekontaminaciju

- Nakon pranja i sušenja automobila, uvijek u hladu i nikako na vruću podlogu, nanosimo čisti proizvod, ravnomjerno, na razmak od oko 40 cm.
- Ostavite proizvod da djeluje oko 5/10 minuta, vidjet ćemo kako djeluje otapajući i dubinski pročišćavajući tretirane površine. Nakon temeljitog ispiranja obilnim mlazom vode, automobil će imati potpuno novi izgled: vjerujte, sve će površine biti glatke na dodir i djelovat će svjetlije i življe boje.

Nadalje, dekontaminacija je izuzetno bitan proces ako želite aplicirati zaštitu, jer pomaže u primanju zaštite za površinu.

*Pakiranje od 1L.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Iron Remover 1L

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33359
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 27.00€
 • Bez poreza: 21.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa