Exterior Quick Detailer 500ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Exterior Quick Detailer 500ml

3u1 vrhunski proizvod: čisti, daje visoki sjaj i štiti.

- Čisti, daje sjaj i štiti sve vanjske površine dugotrajno odbijajući prašinu, poboljšavajući izgled vozila.
- Idealno za olakšavanje sušenja nakon pranja i za uklanjanje mrlja od vode.
- Duboki sjaj i efekt svile
- Uklanja otiske prstiju, ptičji izmet i općenito sve mrlje na karoseriji ili staklima bez grebanja i bez ispiranja.
- Kompatibilan s nanokeramičkim premazima, sealantima i tradicionalnim voskovima
- Zahvaljujući svojoj zaštitnoj formuli, pomaže u održavanju prethodno nanesenog voska ili sealanta tijekom vremena.
- Je li vam se ikada dogodilo da nekoliko sati nakon savršenog pranja naiđete na pljusak ili jednostavno na lokvu?
- Ili koliko je neugodno pronaći razne vrste otisaka prstiju na karoseriji i staklu kada se vratite do automobila, nakon što ste ga ostavili parkiranog ili nakon relija? Ovdje je područje uporabe Exterior Quick Detailera.


Proizvod je koncentriran i ne ostavlja tragove ni na jednom materijalu. Ima sposobnost otapanja prljavštine i visoko je podmazan kako bi se osigurala veća sigurnost u radu. Proizvod se može koristiti i na suhim i na mokrim vozilia.


NAČIN UPOTREBE

Na suhoj površini, za uklanjanje svježe prljavštine kao što su ostaci kišnice koji ostavljaju laganu prljavštinu na automobilu.

- Raspršuje proizvod izravno na površinu koju treba tretirati, ravnomjerno i bez prekoračenja upotrebe, radeći jednu po jednu ploču, za bolju kontrolu.
- Raširite ga vodoravnim ili okomitim pokretima prvom krpom od mikrovlakana, s kratkom dlakom i završite površinu drugom krpom, također od mekane mikrovlakana, ali s dugom dlakom.
- Proizvod će ukloniti svu svježu površinsku prljavštinu, bez utjecaja na vosak ili brtvila prisutna na karoseriji i zaštitna sredstva nanesena na prozore, zadržavajući njihovu učinkovitost
- Vozilu ćete jednostavno, brzo i sigurno vratiti izgled nakon pranja i dobit ćete duboki sjaj i svilenkasti efekt.
- Exterior Quick Detailer također nam pomaže ukloniti slučajnu prljavštinu, kao što su otisci prstiju sa stupova vrata ili ručke vrata, te na mjestima koja najčešće dodirujemo, kao što je prtljažnik.

Ptičji izmet i ostatke mušica morate brzo ukloniti kako nebi napravile štetu na vašem vozilu jer osim što su neugledne, one su kiselo lokalizirana prljavština koja riskira oštećenje zaštitne i prozirne boje.

Koliko je iritantno kada automobil ispred vas aktivira brisače za pranje vjetrobranskog stakla, a vas udari ostatak tekućine od perača? Ili kada vaš parkirani automobil poprska drugi automobil koji podigne vodu iz lokve na cesti?

Ili kada stignete na reli ili se nađete s prijateljima i želite pokazati svoj automobil u punom sjaju: čak i nakon kratke vožnje možda ćete trebati brzo čišćenje.


Exterior Quick Detailer je proizvod za vas!


Na mokroj površini nakon pranja automobila

- Također možemo koristiti Exterior Quick Detailer u fazi sušenja nakon pranja kako bismo olakšali postupak sušenja, čineći ga sigurnijim zahvaljujući visokom podmazivanju i omogućit će nam uklanjanje mrlja od vode.

- Poprskajte ga izravno na mokru površinu i nastavite sa sušenjem vašim omiljenim ručnikom poput WorkStuff Beasta ili Monstera.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Exterior Quick Detailer 500ml

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33361
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 18.00€
 • Bez poreza: 14.40€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa