Black & Wrap Shampoo 500ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Black & Wrap Shampoo 500ml

Pere i štiti djelovanje protiv kamenca.

- 2 u 1: sjajan šampon otporan na mrlje u samo jednom proizvodu.
- Njegova formula uklanja mikrofilm kamenca koji se stvara nakon pranja
- Dizajnirano za dubinsko i delikatno pranje s djelovanjem dekontaminacije crnih automobila, automobila s PPF filmom ili automobila s mat završnom obradom.
- Visoka svojstva podmazivanja stvaraju sklisku površinu koja omogućuje klizanje rukavice bez rizika od stvaranja malih ogrebotina ili vrtloga.
- Ako se koristi povremeno, uklanja onu sivu patinu koja crnu i neprozirnu boju čini mutnom, vraćajući izvorni sjaj
- Formula bogata mineralnim sekvestrantima koja drastično sprječava stvaranje mrlja od kamenca (vodene mrlje) tijekom faze sušenja
- Izvrsna ekonomičnost zahvaljujući visokim omjerima razrjeđivanja do 1:300 (1 dio proizvoda i 300 dijelova vode)
- Nježno i delikatno uklanja i najuporniju prljavštinu
- Revitalizira i pomlađuje boju ili zaštitni ljepljivi film (PPF – Paint Protection Film).
- Potpuno siguran za bilo koju vrstu nano premaza


OPIS I NAČIN UPORABE

Automobili s tamnom bojom su vrlo elegantni, ali njihovo čišćenje zahtijeva više pažnje jer će svaka mala ogrebotina ili nedostatak biti puno očigledniji od drugih boja. Prljavština i mineralne kontaminacije, s druge strane, će imati tendenciju da matiraju boju u slučaju sjajne boje. S druge strane, ako naš automobil ima mat završni sloj, moramo znati da je on mnogo porozniji i više upija prljavštinu, upijajući prometni film.

Zato nam je u tim slučajevima potreban specifičan proizvod kao što je naš Black & Wrap šampon.

- Prije upotrebe Black & Wrap šampona, kao i uvijek prije pranja ručnim šamponom, provodimo temeljito pretpranje s "Foam Gun Prewash". Kako biste saznali više o ovoj fazi, pozivamo vas da pogledate njezin namjenski videozapis.

- Nakon pretpranja možete nastaviti s ručnim pranjem automobila. Predlažemo korištenje metode pranja s dvije kante (jedna s otopinom šampona/vode, a druga samo s čistom vodom) u kombinaciji s rukavicom od mikrovlakana kao što je naš Double Face ili spužvom/jastučićem kao što je naš Jastučić od mikrovlakana. Za pranje felgi i guma koristite dodatno sredstvo (spužva ili rukavica). Kako biste saznali više o tehnici pranja s dvostrukom kantom, pozivamo vas da pogledate video posvećen priboru za čišćenje. Korištenje rešetke u kanti pomaže u uklanjanju prljavštine i nečistoća s rukavice ili spužve tako što ih taloži na dno kante.

- Nastavljamo s pripremom vode i otopine šampona: razrijedite 4 čepa proizvoda u 8L vode (1:300) u kanti.
- Sada nastavimo s temeljitim ručnim pranjem, perući jednu po jednu ploču, uvijek u hladu, s mokrim vozilom i počevši od vrha prema dolje.

- Na svakoj ploči isperite spužvicu za pranje ili rukavicu u kanti s čistom vodom. Često ispirajte rukavicu ili spužvu jer grube čestice prljavštine ostaju zarobljene u samoj spužvi i mogu imati abrazivni učinak ili još gore stvoriti ogrebotine na boji, u sljedećim koracima.

- Obrađujemo jednu po jednu plohu, pazeći na čistoću svih komponenti, uključujući logotipe i detalje. Visoka svojstva podmazivanja stvaraju sklisku površinu koja omogućuje klizanje rukavice bez rizika od stvaranja malih ogrebotina ili vrtloga.

- Završavamo pranje cijelog automobila bez ostavljanja da se šampon osuši na karoseriji.

- Odvojite malo vremena kako biste mirno dovršili ovu operaciju: ako je pažljivo izvodite, dobit ćete bolji rezultat i ubrzati operaciju pranja jer nećete morati poduzimati daljnje korake za pokrivanje zaboravljenih područja ili ispravljanje pogrešaka.

- Vozilo ispiremo vodom pod visokim pritiskom.

- Njegova formula bogata mineralnim sekvestrantima omogućuje drastično sprječavanje stvaranja mrlja od vapnenca (vodene mrlje) tijekom faze sušenja, ostavljajući površinu pročišćenom. Fazi sušenja preporučujemo korištenje  ultra-upijajuće krpe od mikrovlakana WorkStuff King ili Beast za brzo i učinkovito sušenje uz potpunu sigurnost.


Black & Wrap šampon pravi je šampon 2 u 1: jamči pranje i dubinsko čišćenje na nježan način, a istovremeno i dekontaminirajuće djelovanje, pomlađivanje boje i ljepljivog premaznog filma, uklanjanje prljavštine, čak i one najupornije, dubinski i delikatno.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Black & Wrap Shampoo 500ml

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33353
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 22.00€
 • Bez poreza: 17.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa