Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Krauss - Shinemaster S21 150mm Backing Plate

200.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Krauss
Artikl:Shinemaster S21 150mm Backing Plate
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Krauss Shinemaster S21 150mm Backing Plate

Shinemaster S21 Dual Action Backing Plate je podložak za spužve za poliranje napravljen specijalno za Kraussovu Shinemaster S21 mašinu za poliranje. Napredna tehnologija izrade donijela je revolucionaran dizajn sa "usisom" hladnog zraka dok je ujedno sami podložak izrazito čvrst i izdržljiv. Sistem usisa uvlaći hladan zrak iz okoline te hladi spužvu za poliranje koja se grije kao posljedica trenja pri radu.
Krauss Shinemaster S21 150mm Dual Action Backing Plate maksimalno smanjuje prijenos topline na površinu uvlačeći hladan zrak kroz specijalno izrađene rupe na gornjoj strani dok se držać spužve rotira. Stalni dotok hladnog zraka se usmjerava na centralni šaraf i vanjske otvore ovog fantastičnog držaća hladeći spužvu za poliranje koja se nalazi na njemu čime spriječava nastanak neželjenih oštećenja na laku.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik