Interior Cleaner & Purifier 500ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Interior Cleaner & Purifier 500ml

Čistač unutrašnjosti automobila

- Sredstvo za čišćenje unutrašnjosti, sigurno, delikatno i iznimno učinkovito: prodire u prljavštinu i otapa je bez ostavljanja tragova.
- Prošao ozbiljne virucidne testove • UNI EN 14476 i teške baktericidne testove • UNI EN 1276 • UNI EN 13697
- Tehnologija Odor Stop koja trenutačno neutralizira neugodne mirise
- INTERIOR CLEANER PURIFIER je prošao stroge međunarodne testove virucidnog i baktericidnog djelovanja koje su proveli neovisni vanjski laboratoriji akreditirani prema ISO 17025: 2005.
- Ne opterećuje vlakna već ih omekšava, oživljava boje i ne dehidrira kožu, ostavljajući homogen finiš bez mrlja na plastičnim materijalima.
- Idealno za moderne automobile gdje postoji kombinacija različitih materijala kao što su kožna mikrofibra, aluminij i karbon
- Trajno uklanja tešku miješanu prljavštinu kao što su mrlje koje sadrže organske i anorganske ostatke: složena mješavina koju je teško ukloniti s klasičnim deterdžentima na tržištu.

Kao što smo vidjeli, bitno je ukloniti grubu prljavštinu i prašinu prisutnu na sjedalima, tepisima i tepisima, pažljivim usisavanje, čak i na najskrivenijim mjestima, kako bi se izbjeglo stvaranje aureola tijekom faze sušenja.


NAČIN UPOTREBE

Za nastavak čišćenja trebat će vam: Suhe i čiste krpe od mikrofibre, meka vlažna krpa od mikrofibre, kist ili četka sa mekim vlaknima i graduirana bočica za razrijeđivanje.

- Prije nego počnete s čišćenjem unutrašnjosti, savjetujemo vam da uklonite osobne stvari iz džepova i pretinaca za rukavice, ne zaboravite manje vidljive točke, kao što su ispod prednjih sjedala ili u prtljažniku. Bit će lakše i brže nastaviti s sljedećim koracima čišćenja.

- Zatim nastavljamo s pažljivim usisavanjem površina: prašine, posebno fine prašine koja se taloži između vlakana sjedala, tepiha i tepiha ili je glavni uzrok stvaranja aureola tijekom faze sušenja.
- Interior Cleaner Purifier pravi je Interior APC koji se može koristiti u različitim razrjeđenjima:
Za obično čišćenje preporučujemo razrjeđenje 1:3 (1 dio proizvoda i 3 dijela vode)

- Nanesite proizvod na suhu i čistu krpu od mikrovlakana i nastavite s čišćenjem svih površina putničkog prostora. Dobit ćete trostruko djelovanje čišćenja, dezinfekcije i protiv neugodnih mirisa. Na kraju savršeno završite mekom, vlažnom krpom od mikrofibre. Može se sigurno koristiti na bilo kojoj unutarnjoj komponenti: ne mijenja boju i ne blijedi niti jedan materijal, a istovremeno čuva izvornu završnu obradu tkanina i plastike. Ne opterećuje vlakna, ali ih omekšava. Oživljava boje i ne dehidrira kožu. Njegova sigurna uporaba čini ga savršenim proizvodom za moderne automobile u kojima su česte kombinacije različitih materijala kao što su koža, mikrofibra, aluminij i karbon.

- Za čišćenje srednje velike prljavštine, poput one koja se nalazi na donjim dijelovima putničke kabine (tepisi, tepisi, pragovi) ili nakon intenzivne ili dulje upotrebe automobila, na primjer nakon godišnjeg odmora, preporučujemo razrijediti proizvod 1 : 1 (1 dio proizvoda i 1 dio vode). 

- U slučaju prisutnosti srednje ili jako usidrene prljavštine, ravnomjerno raspršite proizvod po površini i nanesite četku s mekim čekinjama dok se ne stvori pjena. Na kraju ga obrišite mekom, vlažnom krpom od mikrovlakana za uklanjanje proizvoda i na kraju osušite površinu drugom čistom, suhom krpom od mikrovlakana

- Za izvanredno čišćenje ili teške nečistoće: koristite čisti proizvod.

- Sredstvo za čišćenje interijera možete nanijeti na tri različita načina na površinu koju želite tretirati:

Koristeći četku s mekim vlaknima, za dobivanje pjene koja se lako obradi, idealna za teško dostupna ili osjetljiva mjesta, kao što su šavovi i vezovi.

Koristeći pjenu za aktiviranje, nanesite proizvod izravno u pjenu i obradite ga četkom s mekim čekinjama, za lokalno djelovanje i jednostavnu obradu čak i na okomitim površinama.

Izravno prskanjem proizvoda na površinu


Bez obzira na odabranu metodu, tretiranu površinu obradite suhom i čistom krpom od mikrovlakana kako biste uklonili svu prljavštinu koju je sredstvo za čišćenje oslobodilo s površine. Za dobivanje temeljito čiste i dezinficirane površine.

- Za dubinsko čišćenje tvrdokorne prljavštine, poput one koju možemo pronaći na dječjem sjedalu, možda s prozirnim premazom koji uklanja mrlje i tragove, koristite čisti proizvod. Kao prethodnu operaciju usisavamo prašinu i čvrste ostatke iz međuprostora, između nabora i obrade premaza.
- Nanesite proizvod izravno na površinu i obradite ga četkom s mekim vlaknima, a završite s mekom krpom od mikrovlakana.


Interior Cleaner Purifier trajno uklanja teško pomiješanu prljavštinu kao što su mrlje koje sadrže organske i anorganske ostatke: složena mješavina koju je teško ukloniti s klasičnim deterdžentima na tržištu, a tehnologija Odor Stop učinkovito uklanja neugodne mirise. Bakterije su izvor i uzrok neugodnih mirisa kojih se svi bojimo: sredstvo za čišćenje interijera, zahvaljujući svom virucidnom i baktericidnom djelovanju, učinkovito ih eliminira uklanjajući korijen problema.

Uklanjanjem bakterija uklonit ćemo i neugodne mirise.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Interior Cleaner & Purifier 500ml

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33351
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 17.00€
 • Bez poreza: 13.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa