Fresh Cherry Blast Scent

U dolasku Fresh Cherry Blast Scent

Fresh Cherry Blast Scent je osvježivač prostora u spreju neodoljivog mirisa divljih trešnji koji se može razrjeđivati s vodom prema želji.

Protresite, našpricajte na sve tekstilne površine interijera auta, doma, ureda ili salona bez straha od taloženja proizvoda. Najveća prednost Chemical Guys osvježivača je što su obogaćeni aktivnim enzimima koji ne prikrivaju mirise već ih neutraliziraju i sprječavaju njihovu ponovnu pojavu. 

Ukoliko želite dugotrajnije djelovanje u interijeru auta, uključite klimu na najnižu temperaturu, unutarnju cirkulaciju zraka i nekoliko puta našpricajte u području ispred nogu suvozača. Na ovaj način ćete postići kruženje mirisa kroz ventilacijski sustav. 

Miris trešnji

Čovjek može razlikovati preko trilijun različitih mirisa što je izuzetno impresivna brojka. Svaki miris može pobuditi sjećanje ili osjećaj, a miris trešnji je većini nas asocijacija na toplo vrijeme, djetinjstvo, a većini ljudi je iznimno ugodan. Iz ovog razloga, odličan je odabir za vozila ali i radna mjesta jer je prirodan i svima poznati miris. Ipak, tko ne voli trešnje!

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Fresh Cherry Blast Scent

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: AIR_228
  • Dostupnost: U dolasku
  • 60.00kn
  • Bez poreza: 48.00kn

Dostupne opcije

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: