All Purpose Cleaner 500ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

All Purpose Cleaner 500ml

Univerzalno sredstvo za čišćenje više površina

 - Svestrani Apc: može se koristiti za interijere i eksterijere zahvaljujući velikom spektru djelovanja.
- Univerzalni APC, siguran, koncentriran i iznimno učinkovit: prodire u prljavštinu i otapa je bez ostavljanja tragova.
- Siguran na svim površinama, učinkovito i sigurno djeluje čak i na osjetljive i obojene materijale bez da ih izblijedi.
- Tehnologija Odor Stop koja trenutačno neutralizira neugodne mirise.
- Također idealno za čišćenje naplataka, rešetki, odjeljaka motora i mušica
- Trajno uklanja teško miješanu prljavštinu na tkaninama, tepisima ili plastici kao što su mrlje koje sadrže organske i anorganske ostatke: složena mješavina koju je teško ukloniti s klasičnim deterdžentima na tržištu.


Poštujte preporučena razrjeđenja:
Za unutarnju upotrebu:Uklonite prašinu i dobro usisajte prljavštinu kako biste izbjegli ponovnu pojavu dosadnih tragova na tkaninama.
Za vanjsku upotrebu: Proizvod ne koristiti na suncu i ne dopustiti da se osuši.


NAČIN UPORABE:

Jedna od posebnih značajki ovog proizvoda je njegova velika svestranost: može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom zahvaljujući velikom spektru djelovanja. Ovisno o vrsti nečistoće, njezinoj konzistenciji i postojanosti, te na temelju materijala na koji se taloži, preporučit ćemo različita razrjeđenja. 

Kao i uvijek, za čišćenje interijera, prethodna faza je temeljito usisavanje površina: prašine, posebno one koja se taloži između vlakana sjedala, tepiha i tepisona ili je glavni uzrok stvaranja aureola u fazi sušenja.


Čišćenje unutrašnjosti automobila:

- Preporučamo razrijediti proizvod do 1:5 (1 dio proizvoda 5 dijelova vode).
- Korištenjem naše graduirane boce, rad će biti brz i jednostavan.
- Otopinu nanosimo direktno na površinu koju tretiramo i obrađujemo je kistom ili četkom s mekom dlakom, dok se ne stvori pjena.
- Zatim prelazimo izravno na sušenje uz pomoć suhe i čiste krpe od mikrofibre.
- Sada će plastika biti dubinski čista: APC prodire u prljavštinu i otapa je bez ostavljanja tragova, također djeluje na poroznost lijevane plastike, vraćajući materijalu njegovu izvornu boju i završni izgled, bez ostataka. Plastika čak izgleda kao dotjerana. 

APC je siguran na svim površinama, djeluje sigurno čak i na osjetljive ili obojene materijale kao što su karbon, aluminij ili naljepnice, a da ih ne izblijedi.

APC je također idealan za tepihe budući da trajno uklanja tešku mješovitu prljavštinu kao što su mrlje koje sadrže organske i anorganske ostatke na tkaninama, tepisima i koži: složena mješavina koju je teško ukloniti s klasičnim deterdžentima na tržištu. Dok njegova tehnologija Odor Stop trenutačno neutralizira neugodne mirise.

Koristite ga i za brtve, zapravo često zaboravimo na to, ali one se moraju očistiti i zaštititi kako ne bi puknule ili još gore pokvarile se i postale bučne.

Očistite ih APC-om, uz pomoć četke za lokalizirano djelovanje: također ćete ukloniti ostatke nataložene u porama gume i dobit ćete prirodan finiš.


Za fazu pretpranja i za uklanjanje insekata na karoseriji i vjetrobranskom staklu:

- Proizvod razrijediti u omjeru 1:20 (1 dio proizvoda i 20 dijelova vode).


Čišćenje eksterijera automobila:

- Počinje od motornog prostora, gdje nalazimo masnu, taloženu prljavštinu, koju je zbog visokih temperatura posebno teško ukloniti.
- Opet, radimo na hladnoj površini: ako je motor još uvijek vruć, postoji opasnost da proizvod prebrzo ispari bez dopuštanja površinski aktivnim tvarima da otope prljavštinu.


Za vanjske dijelove automobila (felge i prostor motora) razrijedite proizvod od 1:1 do 1:3 (dio proizvoda: dio vode) prema vrsti prljavštine. Uklonite prljavštinu četkom s mekim vlaknima i ostavite da djeluje nekoliko minuta.

- Prethodno razrijeđeni proizvod nanosimo direktno na površinu s udaljenosti od oko 20cm pustimo da djeluje, nanosimo proizvod četkom s mekim vlaknima.


Za felge isperite visokotlačnim čistačem vode, dok za motorni prostor uklonite nečistoću krpom od mikrovlakana.

- Na kraju površinu osušimo suhom krpom od mikrofibre.


Nevjerojatno kako proizvod brzo uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu bez ostavljanja tragova i poštujući sve materijale, čak i one najosjetljivije, poput sigurnosnih naljepnica i oznaka u boji na rukavima i mehaničkim dijelovima. U čišćenju eksterijera isprobajte ga i za čišćenje rešetki, odvoda, rubova i uklanjanje mušica.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  All Purpose Cleaner 500ml

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33362
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 18.00€
 • Bez poreza: 14.40€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa