Leather Fresh Neutral 1L

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Leather Fresh Neutral 1L

Leather Fresh Neutral sastavni je dio Leather Fresh boje za farbanje kože i miješa se u njega u omjeru od cca 40% u odnosu na 60% boje.

COLOURLOCK Leather Fresh boja osvježavajuća je boja za lake ogrebotine, izlizanu ili izblijedjelu kožu. Nanosi se spužvicom ili airbrushem i suši se sušilom za kosu ili toplinskim pištoljem. Leather Fresh idealan je za osvježavanje malih oštećenja u boji na kožnim interijerima automobila. Leather Fresh popravlja manje pukotine i ogrebotine i vraća boju te je jeftinija alternativa potpunoj restauraciji.

Vrlo važno: Osigurajte da je površina za popravak temeljito očišćena i odmašćena prije nanošenja Leather Fresh boje. Za najbolje rezultate koristite COLOURLOCK blago ili jako sredstvo za čišćenje kože. To sprječava fiksiranje prljavštine na površini kože upotrebom boje ili njege. Naša COLOURLOCK četka za čišćenje kože olakšava rad na teškim zaprljanjima u dubini pora kože. Nakon čišćenja, ili u slučaju nedavno njegovane ili zauljene kože, trebate je odmastiti prije bojanja ili nanošenja bilo kojeg proizvoda za njegu pomoću COLOURLOCK Leather Cleaning Spirit. Nanesite boju nakon što se sredstvo za čišćenje osuši, obično 1-3 sata nakon čišćenja. Pomoću spužvice ravnomjerno nanesite boju na odgovarajuće površine, radeći od šava do šava. Nakon toga osušite sušilom za kosu. Tretirajte samo površine s promjenama boje! Ako je poželjna visoka neprozirnost, nanesite boju u nekoliko slojeva i osušite između njih sušilom za kosu. Također preporučujemo da popravljeno područje zaštitite COLOURLOCK Leather Protectorom.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Leather Fresh Neutral 1L

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: RM110062
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 77.00€
 • Bez poreza: 61.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa