Leather Fresh Dye Kit 150 ml (Crna Boja)

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

-15% Leather Fresh Dye Kit 150 ml (Crna Boja)

Ovaj kit za popravak kožnih površina idealan je za popravak ogrebotina ili laganog blijeđenja na kožnom namještaju ili kožnim sjedalima vozila.


Kit se sastoji od:
1x Leather Fresh Dye 150 ml (Crna boja)
1x Leather Cleaner Mild 125 ml
1x Leather Protector 150 ml
1x Spužvica za čišćenje
1x spužvica za nanošenje svježe boje
1x krpa za aplikaciju zaštite
1x zaštitna rukavica


Najprije temeljito očistite kožu prije osvježavanja boje ili nanošenja proizvoda za njegu. Koristite COLOURLOCK Mild Leather Cleaner za normalne stupnjeve zaprljanosti, ali za ozbiljnija zaprljanja trebat će vam COLOURLOCK Strong Leather Cleaner. Čišćenje prije tretmana sprječava nakupljanje prljavštine na površini kože tijekom bojanja ili njege. Naša COLOURLOCK četka za čišćenje kože uklonit će prljavštinu iz dubine zrna (za najbolje rezultate koristite kružne pokrete u svim smjerovima). Također možete koristiti spužvicu za čišćenje koja se nalazi u ovom kompletu.

Nakon čišćenja ili, u slučaju nedavno tretirane ili nauljene kože, odmastite je pomoću COLOURLOCK Leather Degreaser (ne nalazi se u kompletu).

Nakon što je površina pripremljena, nanesite COLOURLOCK Leather Fresh Dye kako biste revitalizirali izvornu boju kože na ogrebotinama ili blagom blijeđenju (koje se često nalaze na bočnim podupiračima sjedala vozila i prostorima za sjedenje). Boju možete pripremiti prema našoj ton karti ili nam poslati uzorak kože poštom i mi ćemo je izmiješati za vas (dodatno se naplaćuje miješanje boje prema uzorku).

Za održavanje površine preporučujemo našu zaštitu COLOURLOCK leather protector. Sadrži antioksidanse koji zaustavljaju propadanje kože i UV filtere koji štite površine od blijeđenja boje. Također će kožu ponovno učiniti mekom i podatnom.


COLOURLOCK Leather Cleaner Mild

Sredstvo za čišćenje kože dolazi u bočici s dozatorom pjene. Pjena čisti kožu učinkovitije od tekućih sredstava, potrošnja je znatno manja, a koža se ne mokri, što bi inače moglo dovesti do stvrdnjavanja nakon sušenja. Leather Cleaner nježno čisti sve vrste nappa kože. Nanesite malo pjene na spužvu za čišćenje i nastavite s čišćenjem kože. Prljavu pjenu uklonite lagano vlažnom krpom.


COLOURLOCK Leather Dye

Nakon prethodnog čišćenja COLOURLOCK sredstvom za čišćenje kože (koje ima svojstvo blagog odmašćivanja) i u slučaju masnih mrlja, dodatno odmastite kožu pomoću COLOURLOCK Leather Degreaser. Pričekajte 1 do 3 sata da se sredstvo za čišćenje osuši.

Nanesite boju nakon što se sredstvo za čišćenje osuši. Spužvicom ravnomjerno nanesite boju na odgovarajuće površine, radeći od šava do šava. Nakon toga osušite sušilom za kosu ili industrijskim fenom. Na malim mrljama dovoljan je jedan nanos. Tretirajte samo površine na kojima je potrebna promjena boje! Ako želite visoku neprozirnost, nanesite boju u nekoliko slojeva, a između slojeva osušite sušilom za kosu.


COLOURLOCK Leather Protector

Pričekajte 24 sata da se proizvodi za čišćenje ili bojanje potpuno osuše. Koristite COLOURLOCK Leather Protector čim se koža osuši nakon čišćenja ili osvježenja boje, idealno sljedeći dan. Nanesite mekom krpom i ostavite da se osuši bez brisanja. Dovoljna je jedna aplikacija. Napregnute površine (često se koriste ili na osunčanim područjima) treba tretirati svaka tri mjeseca. Prethodno očistite u slučaju zaprljanja!

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Uz ovaj proizvod imate BESPLATNU DOSTAVU!

  Leather Fresh Dye Kit 150 ml (Crna Boja)

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: RM110036
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Najniža cijena: 75.00€ (565.09kn)


 • Snižena cijena: 63.75€ (480.32kn)
 • Bez poreza: 51.00€ (384.26kn)
 • PDV uključen u cijenu.

  Devizni tečaj: 1 € = 7.53450 kn

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* :

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: