Superglue Remover 20 ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Superglue Remover 20 ml

Mrlje od slučajnog prolijevanja super ljepila na kožu, umjetnu kožu ili vinil se ne mogu ukloniti čak ni kada se poduzme brza akcija. Mnoga sredstva za čišćenje i metode čišćenja napadaju gornji zaštitni premaz boje kože i ostavljaju tragove. Colourlock Superglue Remover je posebno sredstvo za čišćenje koje može ukloniti mrlje super ljepila s pigmentirane nappa kože i umjetne kože.


Količina: 20 ml.

Nakon svake upotrebe bočicu dobro zatvorite i čuvajte izvan dohvata djece!

Upute za korištenje:

Prvo provjerite je li koža pigmentirana. To možete učiniti trljanjem kapi vode na kožu. Ako kap ne tone, koža je pigmentirana. Čak i ako upije, vrijedi pitati za savjet je li moguće ukloniti ljepilo. Ako je koža prljava, prvo je treba očistiti, od šava do šava, Colourlock blagim sredstvom za čišćenje kože.


Nakapajte Colourlock Superglue Remover na čist, mekani komad tkanine i prvo testirajte na nevidljivom području na promjene boje ili pojavu mrlja. Pažljivo trljajte mrlju dok ljepilo ne skine. Za starije mrlje možda ćete morati pustiti odstranjivač da se upije neko vrijeme, a zatim ponovite po potrebi. Trljajte područje samo kada je mokro i ostavite da se osuši između nanošenja. Ako površina postane previše ljepljiva, riskirate trljanje pigmentnog sloja kože. Obrišite područje vlažnom krpom.

Na kraju zaštitite tretirano područje Colourlock Leather Shield-om. U slučaju bilo kakve promjene boje, upotrijebite Colourlock Leather Fresh set za farbanje kože

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Superglue Remover 20 ml

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: CL_SGR
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 45.00€
 • Bez poreza: 36.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa