Colour Scanner PRO

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Uskoro! Colour Scanner PRO

Mjerni uređaj ColourScanner PRO za popravak kože uključuje bazu podataka, skener, torbu, kabel za punjenje i povezivanje na računalo.

Koji je najveći problem kod popravka kože? Pitali smo naše kupce i uvijek iznova dobivali isti odgovor: Kako mogu uspjeti pomiješati pravu i prikladnu boju kože? Do sada je odgovor (i izazov za majstora) bio: solidna obuka, oštro oko za boje i puno, puno iskustva u miješanju.

To više neće biti problem - predstavljamo ColourScannerPRO !

ColourScannerPRO je vrlo kompaktan alat povezan s Bluetooth® tehnologijom za odabir formule koji vam omogućuje skeniranje boja kože i odmah pregledavanje prijedloga formule za pristajanje – čineći miješanje boja lakim poput vjetra.

Uređaj ćemo kalibrirati mi i isporučujemo ga s našom ažuriranom bazom podataka formula koja sadrži više od 500 boja iz sektora automobila i namještaja. Kontinuirano radimo na proširenju ovog izbora (s ciljem 5000 boja), stalno poboljšavajući preciznost mjerenja.

Jednostavno koristite svoj mobilni telefon baziran na iOS i Android operativnim sistemima, za mjerenje boja kože, primanje prijedloga za miješanje ili stvaranje novih formula.


Mogućnost kupovine Diners, Maestro, Mastercard i VISA kreditnim karticama na rate BEZ KAMATA! Obročna otplata na 6 rata po 145,84€!

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Uz ovaj proizvod imate BESPLATNU DOSTAVU!

  Colour Scanner PRO

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: 90 27 50 00
 • Dostupnost: Uskoro!
 • Cijena: 875.00€
 • Bez poreza: 700.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa