Smooth Leather Care Kit (Strong)

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Smooth Leather Care Kit (Strong)

Smooth Leather Care Kit je namijenjen za korištenje na koži starijoj od 3 godine kojoj nakon kvalitetnog čišćenja treba sredstvo za mekšanje sa antioksidansima i UV zaštitom kako bi boja ostala svježa i zaštićena od daljnjeg propadanja.

Ovim kompletom vraćate mekoću i fleksibilnost kožnih površina što jamči dulji vijek trajanja kožne presvlake. Količina seta obično je dovoljna za obradu jednog automobila ili komada namještaja. Ovaj paket je prikladan za običnu i strukturiranu kožu, kožne presvlake automobila ili kožni namještaj s laganim ogrebotinama ili diskoloracijom. Kožne površine moraju se temeljito očistiti od tvrdokorne prljavštine prije rukovanja zaštitom, a ako je potrebno, lagano isčetkajte površinu i pore kože od prljavštine Colourlock četkom za čišćenje.

Colourlock Strong Leather Cleaner 

Idealno sredstvo za čiššćenje kože u interijeru automobila, kožnih sofa, stolica, torba, aktovki ili kože. Koristi se u slučajevima većih onečišćenja i kod neodržavane kože kada je Mild sredstvo za čišćenje preslabo.

Strong Leather Cleaner dolazi u formi pjene jer učinkovitije čisti kožu u odnosu na tekuća sredstva. Potrošnja proizvoda je znatno manja, a koža ne postaje mokra što potencijalno može dovesti do stvrdnjavanja kože. Prije bojanja ili reparature kože, obavezno koristite proizvode za čišćenje poput Leather Cleaning and Care Kit Mild u slučaju održavane kože ili Strong Leather Cleaner za teže onečišćenu kožu.

PRIMJENA
- aplicirajte malu količinu pjene i uz pomoć Leather Brush kružnim pokretima bez pritiska čistite od šava do šava
- s vlažnom (ne mokrom!) krpom od mikrofibre bez pritiska uklonite višak proizvoda
- nakon čišćenja aplicirajte sredstvo za zaštitu kako biste nahranili kožu i očuvali mekan i prirodan izgled

PAKIRANJE
- Strong Leather Cleaner od 125 ml
- dostatan za čišćenje jednog kompletnog kožnog interijera većeg vozila
- dovoljan za čišćenje većeg kožnog namještaja

- Leather Protector 150 ml
- Leather Cleaning spužva

Napomena! Strong Leather Cleaner može uzrokovati gubitak boje na određenim tipovima kože ili ukoliko je završni sloj na koži oštećen.

Leather Protector Serum je sredstvo za njegu kože koje sadrži antioksidante koji zaustavljaju njezino propadanje i UV zaštitu.

Leather Protector štiti od gubitka boje te pruža na dodir podatnu i mekanu površinu. Korištenje ove zaštite je idealno dan nakon bojanja ili čišćenja kože, jednostavno nanesite u tankom sloju na površinu mekanom i čistom spužvicom ili krpom od mikrofibre bez pritiska i ostavite da se upije u površinu. Jedna aplikacija je dostatna.

 • Sredstvo za dubinsku obnovu i njegu kože
 • Sprječava isušivanje kože i održava elastičnost
 • Izrazito pogodan za pravu kožu iako se može primijeniti i na umjetnoj koži
 • Ostavlja prirodan izgled kože
 • Koža mekana i suha na dodir

 • Leather Protector služi za zaštitu svih kožnih dijelova interijer poput volana, sjedala, naslona za ruku, oplata vrata i ostalih.

  Površine koje su izložene konstatnom trošenju ili suncu bi trebale biti iznova zaštićene u prosjeku svaka 3 mjeseca. Obavezno očistiti površinu prije ponovne aplikacije kako bi se izbjeglo taloženje proizvoda i vezanje zaštite za prljavštinu.

  Napišite recenziju

  Napomena: Ne koristi HTML kod!
      Loše           Dobro

   Smooth Leather Care Kit (Strong)

  • Brand: Colourlock
  • Šifra: RM110068
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • Cijena: 14.00€ - 40.00€
  • Bez poreza: 11.20€ - 32.00€
  • PDV uključen u cijenu.

   Dostupne opcije

   Besplatna dostava

   za online narudžbe iznad 55€!

  Izdvojeno iz BLOGa