Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Forea OCD - Info Lounge

Menzerna Green Line

u BAZA PROIZVODA .

Kada za novu varijantu pasti za poliranje koju dugo godina koristite pročitate... ✔️Paste za poliranje koje su sigurnije za zdravlje: nema neugodnih i štetnih isparavanja otapala (VOC-free) ✔️Ugodnije za rad ✔️Prihvatljivije za okoliš ...što prvo pomislite? Mi pomislimo na riječ - promjena i upravo s tim morate računati pri prvom kontaktu sa Menzerna Green Line linijom koju tvore nova Heavy Cut Compound 400 i Super Heavy Cut Compound 300. Zašto promjena? Ove paste za poliranje su stvorene sa glavnom svrhom zaštite vašeg zdravlja i okoliša, a istovremeno vam Menzerna ostavlja pravo izbo..

Pročitaj...

Forea OCD i gosti: Jesse Liew, Detailing Kingdom (Malezija)

u FOREA OCD I GOSTI .

Priča o brandu unutar čovjeka Jesse Liew je poput one šačice rijetkih ljudi koji dođu na show ˝Hrvatska traži zvijezdu˝, samo na svjetskoj razini. I onda istupi na pozornicu po prvi put, svjetla se priguše, svi se utišaju i pusti glas kakav niste u životu čuli i imate samo jedan izbor. Slušati. Slušati i uživati u svemu što možete čuti.   2014. kada je osnovan Detailing Kingdom, Jesse je istupio na pozornicu sa više od 17 godina iskustva.   Kohezija filozofije i iskustva dalekog istoka i Europe Detailing Kingdom počiva na iskustvu osnivača koje je zanimljiv spoj eduka..

Pročitaj...

MIKROFIBRA: ZNANOST IZA TISUĆU SITNIH VLAKNA

u DODATNA OPREMA .

MIKROFIBRA: ZNANOST IZA TISUĆU SITNIH VLAKNA Povijest mikrofibre Neki tvrde da je prvi izvor Japan sredinom 70.-ih, država rođenja Ultrasuede, jedne od prvih uspješnih sintetičkih mikrofibri. Druge tvrdnje usmjeravaju na Englesku oko 1986. Činjenica ostaje da je komercijalizacija mikrofibre počela oko 1990. u Švedskoj odakle se proširila diljem Europe u narednih deset godina te je oko 2001., sa velikim rastom u prodaji, započela era mikrofibre koja traje i danas. Dvije države dominiraju ovim segmentom proizvodnje, Kina i Korea zahvaljujući velikom izvozu u Europu i SAD. Sastav mi..

Pročitaj...

Testiranje Koch Chemie 1K-Nano

u BAZA PROIZVODA .

1K-Nano ​ Po tvrdnjama Koch Chemie: - veže se za lakirane površine kemijskom reakcijom koja stvara glatku i sjajnu površinu otpornu na UV zračenje, kemikalije i abraziju - olakšava uklanjanje prljavštine i redovno održavanje vozila - trajnost je okvirno godinu dana ali je zaštitu moguće produžiti na 3 godine uz redovno održavanje sa Koch Chemie Nano Magic Shampoo (za ručno pranje) ili Nano Magic Twin Wax (za pranje u autopraonama) i uz godišnju inspekciju stanja od strane profesionalca - razina uklanja oštećenja ˝cut˝ (0), razina sjaja ˝gloss˝ (9.9) - dio glavnih sastojaka: siloksan..

Pročitaj...

Testiranje M2.01 i P2.02 (Koch Chemie)

u BAZA PROIZVODA .

M2 Hochglanz-Anti-Hologramm (M2.01) Po tvrdnjama Koch Chemie: - idealno sredstvo za finiširanje, ostavlja visoki sjaj, ne ostavlja holograme čak niti na tamnim autima, ekonomična formulacija - razina uklanja oštećenja ˝cut˝ (2.5), razina sjaja ˝gloss˝ (9) - glavni sastojak: aluminij oksid - pogodna za upotebu čak i na ˝tvrdim˝lakovima (učestalo u svijetu njemačkih vozila iako ne i pravilo) - bez silikona i ulja - uputstva za upotrebu na engleskom jeziku Napokon smo došli na svoj teren po sastavu i ponašanju same paste! Prašine skoro pa nema, abrazivi se postepen..

Pročitaj...

Koch Chemie (testiranje Heavy Cut H8.02)

u BAZA PROIZVODA .

Za njemačku tvrtku nastalu davne 1968 Koch Chemie ima dugogodišnju tradiciju i iskustvo koje za sobom povlači određeno znanje. Znanje je uvijek dobro presipitivati kako bi se brand razvijao u skladu sa zahtjevima tržišta. S obzirom da su BMW, Volkswagen I Mercedes-Benz kroz svoja testiranja odobrili globalnu aplikaciju Koch-Chemie proizvoda, pitanje je da li je bio dovoljno dobar po našim kriterijima. Predmet testiranja: 20 godina star Volkswagen Passat Vodeći detailer u testiranju: Dr.Kuko iz Dr.Kuko Car Detailing Heavy Cut H8.02 Tvrdnje proizvođača: - idealno sredstvo za ukla..

Pročitaj...

Poliranje mikrofibra padovima

u BAZA PROIZVODA .

Iako preko desetljeća dominiraju detailing svijetom, ˝spužve˝od mikrofibre su relativno rijetko upotrebljavane na našim područjima. Povećanjem ponude i prisustva različitih marki na našem tržištu polako postaju poznato sredstvo rada ali ostaje činjenica da jako mali broj ljudi, izuzevši profesionalce, zna da postoji mikrofibra kao rješenje kada spužve nedovoljno brzo ili preslabo odrađuju posao. Materijali koji se koriste za izradu padova (engl.pad=jastučić,kod nas prevedeno kao spužva) za poliranje su: -          Spužva -   ..

Pročitaj...

Vosak - vječna enigma (2. dio)

u DETAILING .

Vosak - vječna enigma (2. dio) Postavite si iduća pitanja: 1.       U kakvom je stanju auto? Treba li potpunu korekciju (poliranje), ima nekoliko sitnih ogrebotina koje želite prikriti ili je u skoro savršenom stanju? 2.       Što vam je prioritet, trajnost zaštite ili isticanje boje i stanja vozila? 3.       Koliko ste vremena spremni uložiti na aplikaciju voska? Nakon što odgovorite na ta pitanja, karakteristike i opis voska će vam dati odgovor na vječno pitanje, koji vosak odabrati? 1..

Pročitaj...

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik