Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Forea OCD - Info Lounge

MIKROFIBRA: ZNANOST IZA TISUĆU SITNIH VLAKNA

u DODATNA OPREMA .

MIKROFIBRA: ZNANOST IZA TISUĆU SITNIH VLAKNA Povijest mikrofibre Neki tvrde da je prvi izvor Japan sredinom 70.-ih, država rođenja Ultrasuede, jedne od prvih uspješnih sintetičkih mikrofibri. Druge tvrdnje usmjeravaju na Englesku oko 1986. Činjenica ostaje da je komercijalizacija mikrofibre počela oko 1990. u Švedskoj odakle se proširila diljem Europe u narednih deset godina te je oko 2001., sa velikim rastom u prodaji, započela era mikrofibre koja traje i danas. Dvije države dominiraju ovim segmentom proizvodnje, Kina i Korea zahvaljujući velikom izvozu u Europu i SAD. Sastav mi..

Pročitaj...

Testiranje Koch Chemie 1K-Nano

u BAZA PROIZVODA .

1K-Nano ​ Po tvrdnjama Koch Chemie: - veže se za lakirane površine kemijskom reakcijom koja stvara glatku i sjajnu površinu otpornu na UV zračenje, kemikalije i abraziju - olakšava uklanjanje prljavštine i redovno održavanje vozila - trajnost je okvirno godinu dana ali je zaštitu moguće produžiti na 3 godine uz redovno održavanje sa Koch Chemie Nano Magic Shampoo (za ručno pranje) ili Nano Magic Twin Wax (za pranje u autopraonama) i uz godišnju inspekciju stanja od strane profesionalca - razina uklanja oštećenja ˝cut˝ (0), razina sjaja ˝gloss˝ (9.9) - dio glavnih sastojaka: siloksan..

Pročitaj...

Testiranje M2.01 i P2.02 (Koch Chemie)

u BAZA PROIZVODA .

M2 Hochglanz-Anti-Hologramm (M2.01) Po tvrdnjama Koch Chemie: - idealno sredstvo za finiširanje, ostavlja visoki sjaj, ne ostavlja holograme čak niti na tamnim autima, ekonomična formulacija - razina uklanja oštećenja ˝cut˝ (2.5), razina sjaja ˝gloss˝ (9) - glavni sastojak: aluminij oksid - pogodna za upotebu čak i na ˝tvrdim˝lakovima (učestalo u svijetu njemačkih vozila iako ne i pravilo) - bez silikona i ulja - uputstva za upotrebu na engleskom jeziku Napokon smo došli na svoj teren po sastavu i ponašanju same paste! Prašine skoro pa nema, abrazivi se postepen..

Pročitaj...

Koch Chemie (testiranje Heavy Cut H8.02)

u BAZA PROIZVODA .

Za njemačku tvrtku nastalu davne 1968 Koch Chemie ima dugogodišnju tradiciju i iskustvo koje za sobom povlači određeno znanje. Znanje je uvijek dobro presipitivati kako bi se brand razvijao u skladu sa zahtjevima tržišta. S obzirom da su BMW, Volkswagen I Mercedes-Benz kroz svoja testiranja odobrili globalnu aplikaciju Koch-Chemie proizvoda, pitanje je da li je bio dovoljno dobar po našim kriterijima. Predmet testiranja: 20 godina star Volkswagen Passat Vodeći detailer u testiranju: Dr.Kuko iz Dr.Kuko Car Detailing Heavy Cut H8.02 Tvrdnje proizvođača: - idealno sredstvo za ukla..

Pročitaj...

Poliranje mikrofibra padovima

u BAZA PROIZVODA .

Iako preko desetljeća dominiraju detailing svijetom, ˝spužve˝od mikrofibre su relativno rijetko upotrebljavane na našim područjima. Povećanjem ponude i prisustva različitih marki na našem tržištu polako postaju poznato sredstvo rada ali ostaje činjenica da jako mali broj ljudi, izuzevši profesionalce, zna da postoji mikrofibra kao rješenje kada spužve nedovoljno brzo ili preslabo odrađuju posao. Materijali koji se koriste za izradu padova (engl.pad=jastučić,kod nas prevedeno kao spužva) za poliranje su: -          Spužva -   ..

Pročitaj...

Vosak - vječna enigma (2. dio)

u DETAILING .

Vosak - vječna enigma (2. dio) Postavite si iduća pitanja: 1.       U kakvom je stanju auto? Treba li potpunu korekciju (poliranje), ima nekoliko sitnih ogrebotina koje želite prikriti ili je u skoro savršenom stanju? 2.       Što vam je prioritet, trajnost zaštite ili isticanje boje i stanja vozila? 3.       Koliko ste vremena spremni uložiti na aplikaciju voska? Nakon što odgovorite na ta pitanja, karakteristike i opis voska će vam dati odgovor na vječno pitanje, koji vosak odabrati? 1..

Pročitaj...

Vosak - vječna enigma (1.dio)

u DETAILING .

Vosak - vječna enigma (1. dio) Sigurno ste bili u nedoumici koji vosak odabrati u tolikoj ponudi. Kako da znam koji je najbolji, koji najduže traje ili daje najbolji sjaj su samo neka od pitanja koja svima prolaze kroz glavu u tom trenutku. Probati ćemo za početak raščlaniti različite vrste voskova a samim time će biti lakše i donijeti pravu odluku. Tri osnovne kategorije u koje svrstavamo vosak su: ·         Vosak sa većinskim udjelom prirodnih sastojaka (npr.karnauba vosak) ·         Sintetički vosak ..

Pročitaj...

Nije dobro prati motorni prostor

u MITOVI I LEGENDE .

Mit iz davnih vremena kada su ljudi znali uzeti vrtno crijevo i zaliti svu struju, dovod zraka i filtere, sjesti u auto i čuditi se zašto neće upaliti. Uvriježen i danas radi onih koji skoče prije nego kažu hop. Glavni razlog je bio što nekada motorni prostori nisu imali plastike koje prekrivaju većinu kritičnih zona kao danas. Prije čišćenja motornog prostora potrebno je poduzeti sve mjere zaštite kako se ne bi dogodilo da voda ili kemikalije dopiru do mjesta gdje ih ne bi smjelo biti. Zaštita takvih dijelova je posao od pet minuta. No, samo čišćenje je naravno dopušteno i u većini slučaj..

Pročitaj...

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik