Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Gtechniq - I1 Smart Fabric AB 100ml

89.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Gtechniq
Artikl:I1 Smart Fabric AB 100ml
Dostupnost:Po narudžbi
Količina:
Gtechniq I1 Smart Fabric AB
 
I1 Smart Fabric štiti sve vrste tkanina od mrlja na bazi vode i ulja. Zahvaljujući Gtechniq 3S Smart Surface Science tehnologiji, I1 je vrlo otporan i trajan proizvod.
I1 Smart Fabric čini obične tkanine otpornima na vodu te pridonosi iznimno lakom čišćenju. Koristi se kako bi spriječio natapanje, bubrenje i truljenje svih tipova tkanina. Može se koristiti na mekom krovu kabrioleta, jedrima jedrilica, šatorskim krilima kao i na svim tkaninama interijera.
Nano čestice u Gtechniq I1 štite svako vlakno tkanine pojedinačno pri čemu ne narušavaju strukturu i teksturu same tkanine dok ona ostaje prozračna. To znači da će ustajali zrak moći slobodno strujati, dok čestice na bazi vode i ulja neće biti propuštene u materijal.
Alkoholna baza osigurava I1 dublju penetraciju aktivnih sastojaka u samu strukturu vlakana pružajući tkaninama, koje su njime tretirane, veću izdržljivost na vanjske utjecaje i dugotrajnost. U normalnim uvjetima korištenja, podloga tretirana Gtechniq I1 zaštitom će trajati do 5 puta duže nego ona zaštićena konvencionalnim sredstvima za odbijanje tekućina. Životni vijek proizvoda apliciranog na tkaninu je čak do 3 godine!
Uz dodatak BioCote® anti bakterijske tehnologije I1 će na tretiranim površinama ubiti 99,9% bakterija.
 
PREGLED

- Trajanje od 6 do 18 mjeseci
- Anti-bakterijsko djelovanje
- Visoka otpornost na tekućine na bazi vode i ulja
- Ne mijenja izgled niti strukturu tkanine

UPOTREBA
- Proizvod se ne razrijeđuje a potrebno ga je aplicirati u dobro prozračenim prostorima
- Površina na koju se aplicira I1 mora biti suha, čista i odmašćena
- Aplikacija se mora obaviti u prostoru čija je temparatura iznad 5 C
- Aplicira se sa udaljenosti od 20 - 30 centimetara direktno na tkaninu uz jednakomjerno raspršivanje po površini. Ostavite da se osuši na period od 2 - 3 sata. Iznimno je bitno da se proizvod jednakomjerno i dobro nanese na cijelu površinu jer nakon što se osuši nije moguće nanijeti drugi sloj pošto će prvi odbiti tekućinu te će doći do nepotrebnog bacanja proizvoda.
- U slučaju da je pri aplikaciji poprskana neka druga površina (plastična, metalna, kožna, staklena itd.) obavezno ju odmah obrišite čistom krpom od mikrofibre.
- I1 Smart Fabric je 24 sata nakon aplikacije potpuno suh i spreman za maksimalno očuvanje tkanina
- Gtechniq I1 ima rok trajanja od 2 godine od kupnje. Za najbolji rezultat, iskoristite ga u roku od 1 godine od otvaranja

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik