Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Gtechniq - G5 & G4 MaxRepellency Glass Kit 100ml

219.00kn 200.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Gtechniq
Artikl:G5 & G4 MaxRepellency Glass Kit 100ml
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Gtechniq G5 & G4 MaxRepellency Glass Kit

MaxRepellency kit predstavlja najbolje riješenje za sve koji se na dnevnoj bazi voze automobilom kroz grad. G4 Nanotech Glass Polish će poslužiti za pripremu stakala kojima će G5 Water Repellent dati izrazito jaka hidrofobna svojstva. Time će se voda iznimno lako slijevati niz staklene površine već pri brzinama od 45km/h te će sva prljavština gradskog asfalta, bube i ostale nečistoće lakše biti oprani.

Napredna Gtechniq tehnologija u W5 Water Repellent Coatingu nudi maksimalnu hidrofobnost i oticanje vode sa stakala Vašeg automobila. Iako je trajnošću ispod Gtechniq G1 ClearVision Smart Glass coatinga, G5 Water Repellent Coating daje izuzetne rezultate te će voda pri brzinama već od 45km/h slobodno oticati sa stakala a na okomita stakla ostati će maltene poptuno suha i čista.
Svako staklo tretirano sa G5 Water Repellent Coatingom će duže vremena ostati čisto te će se prljavštine poput ptičjeg izmeta, ostataka muha i buba te led lakše očistiti i skinuti dolje.

G4 Nanotech Glass Polish je čistač stakla i keramičkih površina napravljen na bazi vode koji u sebi sadrži nano abrazive i limunsku kiselinu kako bi osigurao površinu bez ogrebotina, oštećenja i masnoće nakon svake upotrebe.
G4 Nanotech Glass Polish predstavlja kvantni pomak u učinkovitosti tehnologije poliranja stakala čime pruža brze i efektivne rezultate za uštedu vremena i novca.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik