Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Gtechniq - C1 Crystal Lacquer 30ml

439.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Gtechniq
Artikl:C1 Crystal Lacquer 30ml
Dostupnost:Po narudžbi
Količina:

Gtechniq C1 Crystal Lacquer 30ml

C1 je neovisno dokazan u svjetski najcjenjenijem postrojenju za testiranje proizvoda pod utjecajem vremenskih uvjeta. Kao što možete vidjeti na videu prikazanom ispod, C1 nudi najbolje zadržavanje sjaja u odnosu na ostale testirane proizvode. Tijekom simuliranog testa u trajanju od 3 godine na suncu Arizone, elementi zaštićeni sa C1 su izgubili pola svoga sjaja u odnosu na prvog najboljeg konkurenta i trećinu manje sjaja u odnosu na preostale testirane proizvode.

Uz izvanredno zadržavanje sjaja, C1 Crystal Lacquer je izuzetno izdržljiv jer postaje funkcionalan dio lakirane površine. C1 stvara kristalni film koji je iznimno tvrd i otporan na ogrebotine čime sprječava nastajanje sitnih površinskih oštećenja uzrokovanih nepravilnim održavanjem, pogotovo na mekanim automobilskim lakovima.

Elementi zaštićeni sa C1 su testirani u odnosu na nezaštićene elemente, kao i one premazane sa vrhunskim voskovima na bazi carnaube i polimernim zaštitama. U prosjeku, elementi obloženi sa C1 imaju 50% manje oštećenja u odnosu na ostale.

C1 ima deklarirano trajanje od 3 godine, ovisno o uvjetima korištenja i održavanja. Garancija na proizvod se dobiva samo prilikom aplikacije kod ovlaštenih detailera.

Pakiranje sadrži:
1x 30ml C1 Crystal Lacquer
1x par nitrilnih rukavica
1x AP2 ultra mekani spužvasti aplikator

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik