Foam Boy Foaming Gun

Nedostupno Foam Boy Foaming Gun

Ručni pjenomat za spajanje na vrtno crijevo za predpranje bez upotrebe miniwasha, kompresora i struje općenito.

Foam Boy je praktičan i zabavan alat za predpranje ili pranje svakog vozila. Spojen na bilo koje vrtno crijevo, Foam Boy u kombinaciji sa vašim omiljenim šamponom za pranje vozila stvara pjenu koja pomaže pri uklanjanju nečistoća i prljavštine za jednostavnije održavanje. Dodajte u posudu 60 ml (ili po potrebi, prekrijte dno) sa šamponom za ručno pranje po vlastitom izboru za idealno pjenasto pranje vašeg auta, motora ili čak bicikla. 

Gusta, blago raspršena pjena koja nastaje u kombinaciji sa konstantnim dotokom vode omogućava detaljnije prodiranje u sva uska i teško dostupna mjesta na vašem vozilu. Prodire u prljavštinu, podiže je s površine i olakšava njezino uklanjanje prilikom ispiranja vozila.

Foam Boy  je iznimno otporan i dugotrajan alat koji omogućava lagano spajanje na svaki dovod vode bez potrebe za razvlačenjem kablova i pripremanjem opreme kao što je slučaj prilikom upotrebe miniwasha. Ovime skraćuje vrijeme utrošeno na pripremu i olakšava korištenje u svim uvjetima. Moguće je kontrolirati protok i gustoću pjene preko regulatorskih vrhova u boji, te se smije koristiti i u kombinaciji sa jačim sredstvima za čišćenje. Poluga za brzo otpuštanje zraka je napravljena od mesinga i kvalitetnija je od klasičnih plastičnih spojnica, a možete i u jednom potezu otpustiti nosač kako biste s lakoćom isprali vozilo. Za ispiranje vodom, sa Foam Boyem dobivate i glavu sa 9različitih načina špricanja koja se iznimno lako spaja na Foam Boy pištolj.

Zahvaljujući visokoj kvaliteti izrade i praktičnosti, pogodan je za entuzijaste i profesionalce. S različitim kombinacijama šampona možete održavati svoje vozilo ali i skinuti postojeće slojeve zaštite kako biste olakšali proces detailinga. Foam Boy je također izvor uvijek čiste mješavine šampona i vode što ga čini pogodnim i sigurnim za upotrebu tijekom procesa pranja jer smanjuje rizik oštećenja površine.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Uz ovaj proizvod imate BESPLATNU DOSTAVU!

  Foam Boy Foaming Gun

 • Brand: Monster Shine
 • Šifra: RM220031
 • Dostupnost: Nedostupno
 • 300.00kn (39.82€)
 • Bez poreza: 240.00kn (31.85€)
 • PDV uključen u cijenu.

  Devizni tečaj: 1 € = 7.53450 kn

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 400 kn!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 400KN

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: