S0 - Spray Sealant S0.02 500ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

S0 - Spray Sealant S0.02 500ml

Koch Chemie Spray Sealant S0.02 500ml je dugotrajni vosak u spreju koji će na jednostavan i brz način pružiti vozilu iznimno hidrofobnu zaštitu uz maksimalan sjaj. 

Koch Chemie Spray Sealant S0.02 500ml dugotrajni vosak u spreju:
- Pakiranje od 500ml
- Jednostavna aplikacija
- Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 


Koch Chemie Spray Sealant S0.02 500ml dugotrajni vosak u spreju je takozvani sealant, koji vozilu pruža dugotrajnu zaštitu od dnevnih nečistoća. Spray Sealant S0.02 lakirane površine čini vrlo hidrofobnima te ekstremno sjajnima. Zahvaljujući jednostavnoj aplikaciji može se aplicirati na razne vrste vozila, od automobila, motocikla pa i kamiona i sličnih vozila s većim površinama.


Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.

Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,


Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.

Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.
Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.

Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.

pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.

Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  S0 - Spray Sealant S0.02 500ml

 • Brand: Koch Chemie
 • Šifra: 02056
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 34.00€
 • Bez poreza: 27.20€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa