NanoMagicShampoo

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

NanoMagicShampoo

NanoMagicShampoo je izvrstan šampon iz Koch Chemie ponude koji u jednom koraku čisti i ostavlja sloj zaštite do idućeg pranja. Napredni sastojci u šamponu ostavljaju vozilo posebno sjajnim, a voskove i razne premaze očuvanima.

S obzirom na jednostavnost primjene, kvalitetu i suptilan dizajn odličan je izbor za dodatak ponudi raznim auto salonima, trgovinama auto dijelova i sličnim trgovinama u kojima kupci mogu tražiti proizvod ovakve namjene, a neupitne kvalitete.

Koch Chemie NanoMagicShampoo šampon:

- Pakiranje od 750 ml i 5 L
- Napredni šampon za pranje vozila koji istovremeno odlično čisti i ostavlja sloj zaštite do idućeg pranja
- Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.

Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.

Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,


Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.

Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.
Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.

Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.

pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.

Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  NanoMagicShampoo

 • Brand: Koch Chemie
 • Šifra: RM910025
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 16.00€ - 58.00€
 • Bez poreza: 12.80€ - 46.40€
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa