Ceramic Shampoo 500ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Ceramic Shampoo 500ml

Vrhunski auto šampon sa Sio2 tehnologijom

- Daje tretiranoj površini hidrofobnu sposobnost samočišćenja koja vam omogućuje da vozilo održavate čišćim dulje vrijeme
- Formula 3-u-1: pere, čisti i štiti 90 dana u jednom postupku
- Sadrži super hidrofobne SiO2 keramičke polimere koji se vežu za površinu stvarajući štit otporan na kaustične i kisele kemijske agense.
- Ostavlja površinu svilenkastom dajući ekstremni sjaj poput voska u staklenci
- Stvara uravnoteženu i podmazanu pjenu koja lako uklanja prljavštinu izbjegavajući stvaranje mikroogrebotina ili vrtloga
- Kada se koristi kao proizvod za održavanje, poboljšat će zaštitna svojstva prethodno nanesenog voska, sealanta ili keramičkog premaza


NAČIN UPOTREBE

Ručno pranje s kantom

- Razrijedite 4 čepa keramičkog šampona u kanti vode i koristite ga kao normalan šampon.
- Nastavite pranjem jednu po jednu ploču, uvijek u hladu, s mokrim vozilom i počevši odozdo prema gore, za razliku od upotrebe tradicionalnog šampona. To je zato što je Ceramic Shampoo polimer, ako počnete odozgo s izlijevanjem riskirate ostaviti neravnomjernu pokrivenost površine, umjesto da počnete odozdo, moći ćete jamčiti jednoliku i učinkovitu primjenu i pokrivenost.
- Možete koristiti rukavicu ili spužvu, kako god želite, samo da su izrađene od savršeno čiste, meke mikrofibre.
- Radite jednu po jednu ploču, šireći proizvod na sve komponente, uključujući ambleme i detalje.
- Savjetujemo vam da nastavite korak po korak, možda perete pola vozila odjednom: izbjeći ćete da se proizvod osuši na karoseriji čak i za najtoplijih dana.
- Dovršite pranje cijelog automobila i nastavite nakon ispiranja i sušenja super upijajućom Super Dryer krpom od mikrovlakana.

Kako povećati hidrofobnu i zaštitnu učinkovitost keramičkog šampona?

Prva metoda

- Rukavicom ili aplikatorom uvijek od mikrofibre, istom onom koju ste koristili za pranje. Uzmite graduiranu bočicu i razrijedite proizvod u omjeru 1:5 (1 dio proizvoda i 5 vode). Raspršite dobivenu otopinu na aplikator ili rukavicu za pranje i rasporedite je po cijelom automobilu ne zanemarujući nijednu točku, točno onako kako ste to činili tijekom faze pranja. Na kraju isperite i osušite vašim omiljenim ručnikom za sušenje poput WorkStuff KING ili Beast.


Druga metoda

Druga metoda je tehnika Foam Gunom. Uzmite graduiranu bocu i razrijedite proizvod u omjeru 1:3 (1 dio proizvoda 3 dijela vode). Otopinu dobivenu tehnikom pjenjenja nanosi na cijeli automobil odozdo prema gore. Pričekajte najmanje 1 minutu i isperite pod visokim pritiskom počevši od vrha prema dolje. Na kraju isperite i osušite vašim omiljenim ručnikom za sušenje poput WorkStuff KING ili Beast.


Bez obzira koju ste tehniku ​​koristili, u oba će slučaja hidrofobni učinak sada biti još intenzivniji, a vozilo zaštićeno 90 dana. Hidrofobni (zrnasti) i zaštitni učinak bit će vidljiv već u fazi ispiranja. Zapravo, vidjet ćete kapljice vode koje se talože na površinu savršeno kružnog oblika. To se događa jer imaju manji kontaktni kut sa zaštićenom površinom, a budući da su manje veličine, bit će lakše i vrlo lako skliznuti s površine (oplata).

Osim toga, kapljice vode uklopit će čestice površinske prljavštine koje, zahvaljujući zaštiti koju nudi Ceramic Shampoo, ne prianjaju čvrsto na površinu. Brzo klizeći, proizvest će učinak samočišćenja koji će olakšati sljedeće pranje za održavanje koje možete izvršiti, s Neutral pjenastim šamponom, nakon nekoliko tjedana, na temelju prijeđenih kilometara. Na kraju osušite vašim omiljenim ručnikom za sušenje poput WorkStuff KING ili Beast.


Naš savjet je da koristite dva ručnika za sušenje: jedan namijenjen karoseriji, drugu namijenjen staklu, kako bi potonje bilo što suše. Osim toga, kada sušite bočnu stranu automobila ili donje dijelove, savijte krpu za sušenje kako ne bi dodirivala tlo, skupljajući prljavštinu koja bi mogla stvoriti ogrebotine.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Ceramic Shampoo 500ml

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33363
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 27.00€
 • Bez poreza: 21.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa