All Round Plastic Protectant 500ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

All Round Plastic Protectant 500ml

All Round Protectant je zaštita za sve unutarnje i vanjske plastike.

- Pogodan za sve automobilske plastike, unutarnje i vanjske
- Zasićuje izvornu boju tretiranih dijelova, bez njihovog poliranja
- Otporan na mrlje: odbija vodu i prljavštinu općenito. Tretirana površina će zahtijevati manje čišćenja i dugotrajno će zadržati izgled kao nova.
- Učinkovito blokira ultraljubičaste zrake (Anti-UV Technology™) koje uzrokuju promjenu boje i prerano starenje
- Sprječava izbjeljivanje i pucanje
- Svestranost: moguće je dobiti željeni završni sloj na temelju odabranog razrjeđivanja.
- Na bazi vode, s neutralnim pH
- Nije mastan

All Around Plastic Protectant vrlo je svestran i pogodan je za različite vrste upotrebe za unutarnju i vanjsku plastiku. Slijedite sljedeća razrjeđivanja ovisno o operaciji koju trebate izvesti. Napunite graduiranu bocu običnom vodom do oznake koja označava željeno razrjeđenje, a zatim jednostavno dodajte proizvod do oznake punjenja.

- Za tretiranje izbijeljele i pohabane vanjske plastike, koristite čisti "All Round Plastic Protectant".
- Za izblijedjelu unutarnju plastiku u putničkom prostoru, razrijedite proizvod 1:1 (1 dio proizvoda i 1 dio vode). Za prirodni učinak razrijedite proizvod u omjeru 1:2 (1 dio proizvoda i 2 dijela vode).
- Za postizanje homogenog učinka, preporučamo nanijeti otopinu izravno na krpu ili aplikator od mikrovlakana i rasporediti je po površini koju treba tretirati. Na kraju ga obrišite čistom i suhom krpom od mikrovlakana.

Plastika vrata je među najopterećenijima jer je to površina koja često dolazi u dodir s vanjskim dijelom. Nadalje, dopuštajući nam pristup vozilu, ono je među dijelovima koje najviše dodirujemo. Kao i armaturna ploča, trpe agresiju sunca koje ih blijedi ultraljubičastim zrakama, ali i mineralne ostatke uzrokovane kišnim kapima koje se suše na površini.  Rezultat će biti puna boja, koja nije polirana već zasićena. Odnosno, djeluje dublje i revitalizirano, uvijek prirodnog izgleda, kao novo, bez obzira na boju.

Pravi proizvod koji ne samo da drastično poboljšava izgled plastike, već je dugotrajno štiti brtvljenjem mikropora plastike, čuvajući njihovu izvornu boju i štiteći je od kontaminacije kojoj su izložene u svakodnevnoj uporabi.

Često zaboravljamo, ali također je važno zaštititi brtve kako bi ostale mekane i elastične: izgledat će kao nove i dugo ostati mekane, a izbjeći će i dosadno škripanje.

Bitno je zaštititi rame guma koje su jako opterećene i izložene cestovnoj prljavštini i svim vrstama onečišćenja, od željeznog oksida do soli, poput soli ili soli za ceste, zimi. Zapravo, gume su jedina kontaktna točka automobila s podlogom, a njihovo rame je podvrgnuto velikim naprezanjima u kretanju. Stoga je važno osigurati da uvijek ostane elastična kako bi se izbjeglo pucanje i prerano starenje

Korištenje All Round Plastic Protectanta preporuča se prije svega u promjeni godišnjeg doba, prilikom skladištenja guma: sačuvat ćemo ih tako što ćemo ih s vremenom duže držati. Zapravo, gume stare i propadaju čak i kada miruju: pravilno skladištenje će ih sačuvati i duže čuvati tijekom vremena.

Prije nanošenja važno je pažljivo ukloniti prethodne zaštite (ako postoje) sredstvom za čišćenje kotača i guma kako biste temeljito očistili površinu i olakšali prianjanje nove zaštite koja će trajati još dulje.

S All Round Plastic Protectantom možete postići savršen rezultat, a u isto vrijeme željenu završnicu: u samo jednom koraku guma će biti zaštićena i izgledat će kao nova. S drugim prolazom, boja će biti zasićenija i intenzivnija.

Za plastiku odjeljka motora koja je izložena visokom toplinskom opterećenju, korištenje All Around Plastic Protectanta omogućit će vam da ih zaštitite i spriječite njihovo pucanje i izbjeljivanje. I u ovom slučaju, prije izrade nacrta, pristupite temeljitom čišćenju APC-om, uklanjanjem sve nečistoće oslobodit ćemo mikro-pore materijala i omogućiti zaštitnom bolje prianjanje, bez oštećenja sigurnosnih naljepnica i markera u boji.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  All Round Plastic Protectant 500ml

 • Brand: Maniac Line
 • Šifra: 33354
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 22.00€
 • Bez poreza: 17.60€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa