Fse - Finish Spray Exterior 1L

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Fse - Finish Spray Exterior 1L

Koch Chemie Finish Spray Exterior 1L brzi vosak je brzi vosak za zaštitu svih površina eksterijera poput laka, plastika i stakla, a zahvaljujući svojem dodatku u formulaciji može ukloniti i kamenac.

Uz Finish Spray Exterior ne dolazi šprica već služi kao refil, te je potrebno imati bocu sa špricom.

Koch Chemie Finish Spray Exterior 1L brzi vosak:

- 1L pakiranje

- Brzi vosak sa mogućnošću uklanjanja kamenca

- Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Koch Chemie Finish Spray Exterior 1L brzi vosak služi za zaštitu lakiranih površina eksterijera vozila te uklanjanje kamenca. Odličan je izbor za redovnu zaštitu vozila nakon pranja, a zahvaljujući svojem dodatnom sastavu odlično će poslužiti i za uklanjanje kamenca sa lakiranih površina ukoliko kamenac nije dugotrajno na laku.

Koch Chemie Finish Spray Exterior 1L brzi vosak može se koristiti na laku, staklu i plastikama eksterijera. Ostavlja briljantan finiš i dubinu boje.

Koch Chemie je proizvođač savršeno koordiniranih proizvoda. ProductSystem način označavanja proizvoda grupira i raspoređuje proizvode po njihovoj namjeni i sastavu.

Dizajn se bazira na periodnom sustavu elemenata čim se naglašava jezgra kompanije: kemija.

Periodni sustav elemenata predstavlja sve poznate kemijske elemente te služi kao sveobuhvatni sustav informacija,


Svi Koch Chemie proizvodi podijeljeni su u 10 proizvodnih grupa.

Proizvodna grupa opisuje polje primjene. Svaki proizvod ima svoju boju koja služi za brzu orjentaciju između više proizvoda. Odličan način za razlikovanje različitih proizvoda u trenu.
Svaki naziv proizvoda ima svoju skraćenicu koja se nalazi u ProductSystem oznaci. U kombinaciji sa bojama čini odličan način za brzo raspoznavanje i razlikovanje raznih proizvoda, pa čak i unutar iste grupacije.

Individualni elementi i skraćenice ne nalaze se samo na pakiranju već i u ostalim reklamnim materijalima što dodaje još jedan detalj unutar Koch Chemie svijeta.

pH vrijednost proizvoda, vrlo bitan čimbenik kod korištenja raznih kemijskih proizvoda, služi kao jednostavna referenca na razne proizvode, posebice kod alkalnih čistača.

Razne oznake, poput one za verziju, označava koju verziju proizvoda koristimo (na primjer H9 01 je bila prva verzija grube paste, nakon poboljšanja sada je njena oznaka H9 02). Na pastama ćemo naći i oznaku za cut (gruboću) i sjaj (gloss).

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Fse - Finish Spray Exterior 1L

 • Brand: Koch Chemie
 • Šifra: 01931
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 13.50€
 • Bez poreza: 10.80€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa