HydroSpin Wheel & Rim Ceramic Coating 473ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

HydroSpin Wheel & Rim Ceramic Coating 473ml

Keramički premaz za kotače i naplatke HydroSpin i Quick Detailer pruža superizdržljivu barijeru od keramičkog premaza koja pomaže u zaštiti kotača i naplataka od prljavštine, kočione prašine i zagađivača dok dodaje briljantan keramički izgled visokog sjaja i vrhunski beading u formuli koja se raspršuje, koja je brza i zabavna za korištenje i nanošenje!

Zaštitite svoje kotače keramikom

Kotači i naplatci stalno su izloženi kočionoj prašini, krhotinama, prljavštini i raznim onečišćenjima s ceste. HydroSpin omogućuje brzu i jednostavnu zaštitu i održavanje vaših sjajno obojenih, OEM, aluminijskih, plastificiranih, lakiranih, kromiranih i anodiziranih površina kotača snagom keramike. HydroSpin pruža trajnu zaštitu keramike s visokim sjajem i glatkom završnom obradom za izdržljiv sjajni izgled keramike koji zadivljuje.


Izuzetno hidrofobna super-barijera

HydroSpin pruža glatku i super hidrofobnu izdržljivu barijeru koja pomaže u zaštiti kotača i naplataka od elemenata kao što su prljavština, prašina, kočiona prašina i više s vrhunskim hidrofobnim rezultatima koji pomažu smanjiti mrlje od vode i ostalih onečišćenja. Formirajući polutrajnu vezu s površinom, HydroSpin stvara izdržljivi sloj zaštite koji može trajati do 12 mjeseci dok pruža dubok keramički hiper sjaj! Svestrana formula izvrsno funkcionira kao samostalni keramički premaz na netretiranim kotačima i naplatcima, a također je savršena za korištenje na postojećoj keramici ili za nanošenje na sebe u dodatnom sloju za još veću zaštitu i sjaj!


Čini čišćenje još lakšim

HydroSpin ne samo da pruža nevjerojatnu keramičku zaštitu, već i dramatično smanjuje koliko vremena i energije trošite na održavanje izgleda svojih kotača i naplataka. HydroSpin pomaže u smanjenju prianjanja kočione prašine, čime se brzo smanjuje vrijeme pranja. Njegov jedinstveni kemijski sastav čak mu omogućuje da se koristi i quick detailer za održavanje kotača i naplataka u pokretu. Zaštitite svoje kotače i naplatke snagom keramike dok čišćenje činite još lakšim uz Chemical Guys HydroSpin keramički premaz za kotače i naplatke!

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  HydroSpin Wheel & Rim Ceramic Coating 473ml

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: WAC235_16
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 40.00€
 • Bez poreza: 32.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa