Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Colourlock - Leather Cleaning And Care Kit Mild

235.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Colourlock
Artikl:Leather Cleaning And Care Kit Mild
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Colourlock Leather cleaning and care kit mild

Set se sastoji od:
- sredstvo za čišćenje (Leather Cleaner Mild)
- sredstvo za njegu i dubinsko hranjenje kože (Leather Protector)
- spužvasti aplikator 1 kom (Leather Sponge)
- krpica za brisanje 

Sredstvo za čišćenje kože
Colourlock sredstvo za čišćenje dolazi u formi pjene, učinkovitije čisti kožu u odnosu na tekuća sredstva te je potrošnja proizvoda znatno smanjena. Također, koža ne postaje vlažna što bi potencijalno moglo dovesti do stvrdnjavanja kože nakon sušenja već nježno uklanja onečišćenja s njezine površine. Nanesite malu količinu sredstva za čišćenje na spužvasti aplikator i aplicirajte na kožnu površinu. Uklonite ostatke onečišćene pjene laganim potezima s vlažnom krpom od mikrofibre. Colourlock četka za kožu će vam olakšati uklanjanje prljavštine u dubini kože te ju slobodno možete koristiti u kombinaciji sa čistačem. Također, postoje i dodatne tri vrste četki koje možete upotrijebiti za čišćenje, hard, medium i soft leather brush. Pokazale su se iznimno korisne kod čišćenje velikih kožnih površina poput sjedala automobila ili dijelova namještaja jer su većih dimenzija od Colourlock četke koja je praktična za uža i manja mjesta gdje ostale četke teško dopiru.

Sredstvo za njegu kože
Upotrijebite Colourlock sredstvo za njegu kože nakon odrađenog čišćenja ili bojanja kože. Idealno bi bilo 24 h nakon čišćenja. Aplicirajte sa mekanom krpicom i ostavite sredstvo da se u potpunosti upije bez naknadnog brisanja. Jedan sloj zaštite je dovoljan. Područja koja su izložena učestaloj upotrebi ili trenju materijala moraju se štititi svaka tri mjeseca. Obavezno je čišćenje kože prije ponovne aplikacije.
Colourlock sredstvo za zaštitu kože sadrži antioksidanse koji sprječavaju propadanje kože, štite ju od UV zračenja te čine mekom i podatnom.

Set je dostatan za upotrebu na kompletno kožnom interijeru vozila nekoliko puta. Sredstvo za njegu kože se može aplicirati na sve kožne dijelove interijera.

Napomena
Set je namijenjen za čišćenje isključivo prirodne kože, nije namijenjen za čišćenje umjetne kože. Molimo da pregledate i utvrdite, prethodno kupnji, da li se radi o pravoj koži. Ukoliko se radi o umjetnoj ili eko koži molimo da odaberete Colourlock kit za održavanje umjetne kože.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik