Aniline Cream 250 ml

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Aniline Cream 250 ml

Kada se redovito koristi, Colourlock Aniline krema pruža snažnu barijeru protiv svih vrsta mrlja i zaprljanja. Ovaj tretman je najbolje primijeniti u ranoj fazi kao preventivnu mjeru jer je mrlje koje su se već upile u kožu teško ukloniti bez stručne pomoći.


Tipična područja primjene:

- Sve vrste namještaja od finih pora, mat, porozne vrhunske kože
- Volkswagen Touareg anilinska koža
- Sva porozna odjevna koža (vrhunska koža)
- Porozna teleća koža za cipele visokog zrna
- Za sjajnu anilinsku kožu koristite Colourlock kremu za sjaj.
- Kožu s grubim porama ili vrlo osjetljivu anilinsku kožu potrebno je tretirati Colourlock hidroizolacijom za nubuk i tekstil.


Anilinsku kremu treba nanositi samo na čistu kožu! Uvijek prvo testirajte sve proizvode na skrivenom području u slučaju da utječu na boju.
Količina: 250 ml (dovoljno za kompletan set namještaja)


Primjena:


Mekanu krpu koja ne ostavlja dlačice lagano navlažite Anilinskom kremom i ravnomjerno nanesite kružnim pokretima, od šava do šava, na površinu kože. Pričekajte desetak minuta i ponovite nanošenje. Novu anilinsku kožu treba tretirati najmanje tri puta kako bi se spriječile mrlje i promjena boje. Kada završite, lagano zagrijte površinu sušilom za kosu. Time se poboljšava zaštitni učinak.

Zategnute površine treba tretirati najmanje svaka tri mjeseca. Prije svakog tretmana pažljivo očistite kožu s Colourlock Aniline Cleaner.

Ovo je nježno sredstvo za čišćenje, ali nije prikladno za nubuk ili antilop. Lagano navlažite mekani komad tkanine bez dlačica sredstvom za čišćenje i očistite kružnim pokretima od šava do šava - nikada ne nanosite izravno na kožu! Prikladnom krpom odmah upiti vlagu i prljavštinu. Izbjegavajte prevelik pritisak tijekom trljanja. Najprije testirajte na skrivenom području.

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Aniline Cream 250 ml

 • Brand: Colourlock
 • Šifra: RM110001
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • Cijena: 28.00€
 • Bez poreza: 22.40€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa