Clean Fellas

U poslovnom smislu sve je počelo 2016. godine otvorenjem autopraonice iz ljubavi prema limenim ljubimcima i održavanju istih, a pravi počeci su još 90-ih godina kada sam kao dijete počeo prati vozila svojih roditelja i djedova. Pranjem je ubrzo došao interes za poliranjem vozila, iako u to doba nije bilo profesionalnih proizvoda za detailing, ali snašao bih se. Kako sam odrastao, tako sam shvatio da je to ono što me opušta i što zaista volim raditi.

Otvorenjem autopraonice sam ostvario svoj san da se u profesionalnom dijelu života počnem baviti onime što me oduvijek zanimalo, a u 2017. godini sam počeo pružati i usluge full detailing tretmana, highend poliranja i zaštite vozila. Tada se pojavila i sama ideja o proizvodnji vlastitih detailing proizvoda te sam krenuo u realizaciju iste.

2018. godina je godina razvoja ideje u proizvode. Puno truda je uloženo u osmišljavanje samog imena brenda i logotipa uz pomoć kolege vrhunskog dizajnera. Kroz cijelu godinu smo zajedničkim snagama pronalazili najbolje formule za kemije, razrađivali dizajn etiketa i pakiranja te pronalazili najbolja rješenja kako bi proizveli najefikasnije, najkvalitetnije i ekološki prihvatljive proizvode.

2019. godina je godina plasmana proizvoda na tržišta diljem Europske unije. Veliki je interes za istima od strane distributera proizvoda za održavanje vozila, što me čini jako sretnim i iznimno motiviranim da i dalje nastavim pružati visokokvalitetne usluge i proizvoditi inovativne i vrhunske proizvode.

Prikaži:
Sortiraj po:
Clean Fellas ENZO T-Shirt Bijela -50%

Clean Fellas ENZO T-Shirt Bijela

..

Najniža cijena: 30.00€Snižena cijena: 15.00€

Bez poreza: 12.00€

Clean Fellas ENZO T-Shirt Crna -50%

Clean Fellas ENZO T-Shirt Crna

..

Najniža cijena: 30.00€Snižena cijena: 15.00€

Bez poreza: 12.00€

Clean Fellas LOGO T-Shirt Bijela -50%

Clean Fellas LOGO T-Shirt Bijela

..

Najniža cijena: 28.00€Snižena cijena: 14.00€

Bez poreza: 11.20€

Clean Fellas LOGO T-Shirt Crna -50%

Clean Fellas LOGO T-Shirt Crna

..

Najniža cijena: 28.00€Snižena cijena: 14.00€

Bez poreza: 11.20€