Hex-Logic Quantum White Polishing Pad

-20% Nedostupno Hex-Logic Quantum White Polishing Pad

Hex-Logic Quantum White Polishing Pad

Klasične spužve za poliranje su sklone oštećenju hook&loop sistema (načina vezanja poleđine spužve na podložak za poliranje), pregrijavanju centra same spužve te odljepljivanju od većih brzina rotacije. Dok se kod rotary mašina za poliranje vrtnja vrši oko jedne osi, kod modernih dual action uređaja za poliranje, vrtnja i oscilacija od 2mm do 26mm  dovode do većeg stresa i naprezanja materijala. Iz ovoga razloga inženjeri su dizajnirali nove Quantum spužve za poliranje sa Precison Port središnjom rupom koja smanjuje stres i akumulaciju topline u središtu spužve tijekom rada. 

Novi hook&loop sistem na pozadini Quantum spužvi za poliranje lakše provodi zrak kroz TORQ držače za spužve dok istovremeno hladi samu spužvu i uređaj za poliranje. Tradicionalne spužve za poliranje imaju ravno rezani rub kako bi se osiguralo da spužva nikad ne dođe u doticaj sa dijelom vozila osim onoga na kojem trenutno radite. Međutim, ovaj dizajn je sklon oštećenjima prilikom velike količine pritiska i ekstremnim upotrebama od strane korisnika. Quantum spužve imaju postepeni Race Face profil za jendoličnu liniju pritiska od od držača do prednjeg dijela spužve. Ovaj dizajn vrši raspodjelu sile koju korisnik prenosi prilikom poliranja i štiti spužvu od naprezanja i mogućnosti oštećenja.

Kombinacija spužvi za poliranje, brzine vrtnje mašine za poliranje i paste utječu na količinu topline koja se stvara prilikom procesa poliranja te agresivnost obrade površine. Quantum spužve su dizajnirane za sve vrste upotrebe, od najagresivnijih spužvi za uklanjanje dubokih oštećenja, swirlova, oksidacije, holograma pa do mekanijih za nanošenje zaštita te vraćanje sjaja i refleksija. 

Bijela Hex-Logic Quantum spužva se koristi u kombinaciji sa svim AIO (all in one) sredstvima poput Chemical Guys VSS za postizanje savršenih rezultata na dijelovima koji ne zathtijevaju agresivniju spužvu kako bi se uklonila oštećenja. Često se upotrebljava i na mekanim lakovima (česti slučaj na japanskim vozilima) za aplikaciju blago abrazivnih sredstava poput sealanta Blacklight jer u kratkom roku vraća sjaj i uklanja lagana oštećenja. 

Svojstva:
- veličina: 125 mm površina sa hook&loop sistemom (za prihvat na držač spužve) i 150 mm prednji Hex-Logic (radni) dio spužve
- boja: bijela
- namjena: srednje poliranje (korištenje svih proizvoda koji imaju abrazive u sastavu ili za poliranje laganih oštećenja, manje agresivna od narančaste spužve) 
- materijal: spužva
primjena: za dual action i rotary mašine za poliranje

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Hex-Logic Quantum White Polishing Pad

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: BUFX_114
 • Dostupnost: Nedostupno
 • 99.00kn - 119.00kn
 • 79.20kn - 99.20kn
 • Bez poreza: 63.36kn - 79.36kn
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 300 kn!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: