Hex-Logic Quantum Black Finishing Pad

-20% Hex-Logic Quantum Black Finishing Pad

Hex-Logic Quantum Black Finishing Pad

Klasične spužve za poliranje su sklone oštećenju hook&loop sistema (načina vezanja poleđine spužve na podložak za poliranje), pregrijavanju centra same spužve te odljepljivanju od većih brzina rotacije. Dok se kod rotary mašina za poliranje vrtnja vrši oko jedne osi, kod modernih dual action uređaja za poliranje, vrtnja i oscilacija od 2mm do 26mm  dovode do većeg stresa i naprezanja materijala. Iz ovoga razloga inženjeri su dizajnirali nove Quantum spužve za poliranje sa Precison Port središnjom rupom koja smanjuje stres i akumulaciju topline u središtu spužve tijekom rada. 

Novi hook&loop sistem na pozadini Quantum spužvi za poliranje lakše provodi zrak kroz TORQ držače za spužve dok istovremeno hladi samu spužvu i uređaj za poliranje. Tradicionalne spužve za poliranje imaju ravno rezani rub kako bi se osiguralo da spužva nikad ne dođe u doticaj sa dijelom vozila osim onoga na kojem trenutno radite. Međutim, ovaj dizajn je sklon oštećenjima prilikom velike količine pritiska i ekstremnim upotrebama od strane korisnika. Quantum spužve imaju postepeni Race Face profil za jendoličnu liniju pritiska od od držača do prednjeg dijela spužve. Ovaj dizajn vrši raspodjelu sile koju korisnik prenosi prilikom poliranja i štiti spužvu od naprezanja i mogućnosti oštećenja.

Kombinacija spužvi za poliranje, brzine vrtnje mašine za poliranje i paste utječu na količinu topline koja se stvara prilikom procesa poliranja te agresivnost obrade površine. Quantum spužve su dizajnirane za sve vrste upotrebe, od najagresivnijih spužvi za uklanjanje dubokih oštećenja, swirlova, oksidacije, holograma pa do mekanijih za nanošenje zaštita te vraćanje sjaja i refleksija. 

Crna Hex-Logic Quantum spužva je ultra mekana spužva za finiš na svim površinama. Quantum spužve poput narančaste i bijele služe za poliranje i uklanjanje teških oštećenja, dok je crna spužva idealna za vraćanje sjaja i refleksija. Ona ne uklanja oštećenja jer nije agresivna već služi za optimalno nanošenje svih vrsta sealanta, glazea ili voskova za zaštitu od vanjskih utjecaja i poboljšanje izgleda vašeg vozila. Aplikacijom ovih zaštita pomoću mašine za poliranje i crne Quantum spužve postići ćete manju potrošnju proizvoda, ravnomjerniju aplikaciju te iznimnu uštedu vremena u odnosu na ručnu aplikaciju. 

Svojstva:
- veličina: 125 mm površina sa hook&loop sistemom (za prihvat na držač spužve) i 150 mm prednji Hex-Logic (radni) dio spužve
- boja: crna
- namjena: finiš (nanošenje zaštita)
- materijal: spužva
primjena: za dual action i rotary mašine za poliranje

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Hex-Logic Quantum Black Finishing Pad

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: BUFX_116
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • 99.00kn - 119.00kn
 • 79.20kn - 99.20kn
 • Bez poreza: 63.36kn - 79.36kn
 • PDV uključen u cijenu.

  Dostupne opcije

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 300 kn!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 300KN

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: