C4 Clear Cut Correction Compound 473ml

NOVO C4 Clear Cut Correction Compound 473ml

C4 Clear Cut Correction Compound je vrhunska svestrana pasta koja nevjerojatno dobro radi cu i finishira, stvara gotovo ništa prašine tokom rada i lako se briše. Uklanja nedostatke, ogrebotine, tragove kisele kiše, jetkanje, swirlove i holograme na najbrži mogući način.

Brzo rješavanje problema

Brzina i savršenstvo bili su naš cilj u razvoju C4, evolucijske paste sposobne za preciznu korekciju laka do savršenstva. Brzi rezultati u kraćem vremenu u pasti koja je sposobna bez napora ukloniti ogrebotine i swirlove, tragove brušenja, nagrizanje kiselom kišom i jake swirlove i holograme znači da je ovo vaša nova pasta bez obzira imate li DA ili rotacijsku mašinu za poliranje, ili radite ručno. C4 je razvijen za brzu korekciju laka bez dugog vremena rada i dizajniran je i razvijen za izvanredne rezultate u najkraćem mogućem vremenu.


Tehnologija dosljednog rezanja

Dosljednost je ključna kada se radi o spoju na koji možete računati. Chemical Guys C4 održava dosljedan cut od početka do kraja za vrhunsku kontrolu i predvidljivost. Napredna smjesa na bazi vode daje vrhunske rezultate brže i lakše od tradicionalnih politura ili pasti i najlakši je način za uklanjanje ogrebotina i swirlova te tragova brušenja granulacije 1500 i finijih. Sve se vrti oko brzine i preciznosti u razvoju C4, vrhunske smjese za jaki cut i sredstva za uklanjanje ogrebotina za korekciju laka koje vrhinski finishira lak dok štedi vrijeme što je jednostavno nečuveno.


Završne obrade ultra-fine do savršenstva

Za razliku od jakih abrazivnih pasti koje ostavljaju značajnu količinu mikro-oštećenja i swirlova koji bi zahtijevali nekoliko dodatnih koraka poliranja za potpuno rafiniranje završne obrade, C4 je razvijen za završnu obradu do savršenstva. Koristite Chemical Guys C4 za maksimalnu korekciju boje bez napora u najkraćem vremenu s najboljim rezultatima!


Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  C4 Clear Cut Correction Compound 473ml

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: GAP116_16
 • Dostupnost: Raspoloživo
 • 250.00kn (33.18€)
 • Bez poreza: 200.00kn (26.54€)
 • PDV uključen u cijenu.

  Devizni tečaj: 1 € = 7.53450 kn

  Besplatna dostava

  za sve narudžbe iznad 400 kn!

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 400KN

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: