Sprayable Leather Cleaner and Conditioner

Sprayable Leather Cleaner and Conditioner

Chemical Guys Sprayable Leather Cleaner & Conditioner

Sprayable leather čisti kožu, održava, štiti i vraća u prvotno stanje. pH uravnotežena formula obogaćena vitaminom E i aloe verom pomaže očuvanju fleksibilnosti te prirodnog izgleda i mirisa kože. Koža je porozna te zahtijeva njegu koja će joj omogućiti disanje i hidratizaciju bez rizika od isušivanja.

Brzo se upija i dubinski hrani kožu u jednom potezu. Stvaranjem sloja koji odbija prljavštinu i vlagu služi očuvanju kože i vašeg dugotrajnijeg užitka koji pruža kožni interijer. 

Čišćenje kože u autu

U jednom potezu želite očistiti i zaštititi kožu ili nemate vremena za detaljno čišćenje a sjedala se sjaje od masnoće? Sprayable Leather će vas oduševiti jer može kvalitetno očistiti blago zanemarenu kožu, a ujedno i zaštititi pomoću blage formule obogaćene ekstraktima Aloe Vera i vitaminom E. 

Tko jednom uzme Sprayable Leather, zauvijek je korisnik ovog proizvoda jer nema ništa jednostavnije za korištenje. Mat izgled kože mekane na dodir pruža nezaboravni osjećaj koji ima svaki vlasnik kada kupi novi auto. Mi podržavamo vaš užitak i garantiramo da ćete biti iznimno zadovoljni ovim proizvodom.

Čišćenje kože:

Karakteristike
Pakiranje473 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Sprayable Leather Cleaner and Conditioner

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: SPI_103_473 ml
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 149.00kn
  • Bez poreza: 119.20kn

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: