Slick Finish Cleaner Wax

-20% Slick Finish Cleaner Wax

Dva u jedan proizvod za blago čišćenje i zaštitu laka s dodatkom prirodnog voska od karnaube.

Prirodni brazilski carnauba vosak poznat po svom ˝toplom˝ sjaju stvara refleksije koje otkrivaju boju i njezinu dubinu te pruža zaštitu  Formuliran sa naprednim mikro-abrazivima koji uklanjaju površinske swirlove, mrlje i lakše nesavršenosti, Slick Finish obnavlja sjaj na svim vrstama laka, bilo da se radi o bezbojnom laku ili akrilnom.

Slick Finish s lakoćom odbija vodu, prljavštinu, mrlje te metalnu kontaminaciju i štiti sve površine vašeg vozila. Bilo da se radi o staklu, metalu ili lakiranim površinama, Slick Finish je rješenje za sve jer uklanja potrebu za čišćenjem i zaštitom u više koraka čime skraćuje vrijeme rada. Moguće je i apliciranje drugog sloja kako bi se zaštitio svaki automobil, motor ili prikolica kojoj želite pružiti izniman sjaj i osvježiti izgled. 

Profesionalci i entuzijasti ne primjenjuju voskove samo radi sjaja već i radi zaštite kako bi se osigurao sloj koji će odbijati štetne UV zrake, tragove od kamenca, ptičjeg izmeta i općenito loših vanjskih utjecaja. Površina na oko može izgledati čisto i biti glatka pod rukama ali ispod mikroskopa se tek vide sitne pore lakiranih površina koje se moraju zaštititi kako bi se onemogućilo prijanjanje onečišćenja na lak.


Nanošenje rukom: nanesite malu količinu Slick Finish Cleaner Wax na Workhorse applicator ili Finish aplikator i aplicirajte na cijelo vozilo u ujednačenom, tankom sloju. Nakon 15 minuta uklonite višak proizvoda sa finom krpom od mikrofibre poput Happy Ending.
Aplikacija s mašinom: nanesite nekoliko kapi Slick Finsih Cleaner Wax, veličine zrna graška, na spužvu za poliranje poput Hex-Logic Quantum Black Finishing PadKoristeći brzinu ne veću od 4 i bez pritiska aplicirajte proizvod na kompletno vozilo. Nakon 15 minuta uklonite višak proizvoda sa finom krpom od mikrofibre poput Happy Ending.

- miris: banana
- tekući carnauba vosak sa abrazivima
- pruža UV zaštitu
- može se aplicirati strojno ili ručno
- siguran za bezbojne i akrilne lakove
- može se nanositi na staklene, metalne i lakirane površine

Karakteristike
Pakiranje473 ml

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

    Slick Finish Cleaner Wax

  • Brand: Chemical Guys
  • Šifra: RM090090
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 165.00kn
  • 132.00kn
  • Bez poreza: 105.60kn
  • Jedinična cijena s uključenim PDV-om, uvećava se za troškove dostave za narudžbe do 300.00 kn.

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: