Slick Finish Cleaner Wax

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 55€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

-20% Na Upit Slick Finish Cleaner Wax

Dva u jedan proizvod za blago čišćenje i zaštitu laka s dodatkom prirodnog voska od karnaube.

Prirodni brazilski carnauba vosak poznat po svom ˝toplom˝ sjaju stvara refleksije koje otkrivaju boju i njezinu dubinu te pruža zaštitu. Formuliran sa naprednim mikro-abrazivima koji uklanjaju površinske swirlove, mrlje i lakše nesavršenosti, Slick Finish obnavlja sjaj na svim vrstama laka, bilo da se radi o bezbojnom laku ili akrilnom.

Slick Finish s lakoćom odbija vodu, prljavštinu, mrlje te metalnu kontaminaciju i štiti sve površine vašeg vozila. Bilo da se radi o staklu, metalu ili lakiranim površinama, Slick Finish je rješenje za sve jer uklanja potrebu za čišćenjem i zaštitom u više koraka čime skraćuje vrijeme rada. Moguće je i apliciranje drugog sloja kako bi se zaštitio svaki automobil, motor ili prikolica kojoj želite pružiti izniman sjaj i osvježiti izgled. 

Profesionalci i entuzijasti ne primjenjuju voskove samo radi sjaja već i radi zaštite kako bi se osigurao sloj koji će odbijati štetne UV zrake, tragove od kamenca, ptičjeg izmeta i općenito loših vanjskih utjecaja. Površina na oko može izgledati čisto i biti glatka pod rukama ali ispod mikroskopa se tek vide sitne pore lakiranih površina koje se moraju zaštititi kako bi se onemogućilo prijanjanje onečišćenja na lak.


Nanošenje rukom: nanesite malu količinu Slick Finish Cleaner Wax na Workhorse applicator i aplicirajte na cijelo vozilo u ujednačenom, tankom sloju. Nakon 15 minuta uklonite višak proizvoda sa finom krpom od mikrofibre poput Happy Ending.
Aplikacija s mašinom: nanesite nekoliko kapi Slick Finish Cleaner Wax, veličine zrna graška, na spužvu za poliranje. Koristeći brzinu ne veću od 4 i bez pritiska aplicirajte proizvod na kompletno vozilo. Nakon 15 minuta uklonite višak proizvoda sa finom krpom od mikrofibre poput Happy Ending.

- miris: banana
- tekući carnauba vosak sa abrazivima
- pruža UV zaštitu
- može se aplicirati strojno ili ručno
- siguran za bezbojne i akrilne lakove
- može se nanositi na staklene, metalne i lakirane površine

Karakteristike
Pakiranje473 ml

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Slick Finish Cleaner Wax

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: RM090090
 • Dostupnost: Na Upit
 • Najniža cijena: 28.54€


 • Snižena cijena: 22.83€
 • Bez poreza: 18.26€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 55€!

Izdvojeno iz BLOGa