Slick Finish Cleaner Wax

Slick Finish Cleaner Wax

Chemical Guys Slick Finish Cleaner Wax

Slick Finish Cleaner Wax je savršeno sredstvo za čišćenje i zaštitu vozila svih boja. Prirodni brazilski carnauba vosak poznat po svom ˝toplom˝ sjaju stvara refleksije koje otkrivaju boju i njezinu dubinu te pruža zaštitu  Formuliran sa naprednim mikro-abrazivima koji uklanjaju površinske swirlove, mrlje i lakše nesavršenosti, Slick Finish obnavlja sjaj na svim vrstama laka, bilo da se radi o bezbojnom laku ili akrilnom.

Slick Finish s lakoćom odbija vodu, prljavštinu, mrlje te metalnu kontaminaciju i štiti sve površine vašeg vozila. Bilo da se radi o staklu, metalu ili lakiranim površinama, Slick Finish je rješenje za sve jer uklanja potrebu za čišćenjem i zaštitom u više koraka čime skraćuje vrijeme rada. Moguće je i apliciranje drugog sloja kako bi se zaštitio svaki automobil, motor ili prikolica kojoj želite pružiti izniman sjaj i osvježiti izgled. 

Profesionalci i entuzijasti ne primjenjuju voskove samo radi sjaja već i radi zaštite kako bi se osigurao sloj koji će odbijati štetne UV zrake, tragove od kamenca, ptičjeg izmeta i općenito loših vanjskih utjecaja. Površina na oko može izgledati čisto i biti glatka pod rukama ali ispod mikroskopa se tek vide sitne pore lakiranih površina koje se moraju zaštititi kako bi se onemogućilo prijanjanje onečišćenja na lak.

APLIKACIJA
Manualna aplikacija: nanesite malu količinu Slick Finish Cleaner Wax na he Workhorse applicator ili Finish aplikator i aplicirajte na cijelo vozilo u ujednačenom, tankom sloju. Nakon 15 minuta uklonite višak proizvoda sa finom krpom od mikrofibre poput Happy Ending.
Aplikacija s mašinom za poliranje: nanesite nekoliko kapi Slick Finsih Cleaner Wax, veličine zrna graška, na spužvu za poliranje poput Hex-Logic Quantum Black Finishing PadKoristeći brzinu ne veću od 4 i bez pritiska aplicirajte proizvod na kompletno vozilo. Nakon 15 minuta uklonite višak proizvoda sa finom krpom od mikrofibre poput Happy Ending.

KARAKTERISTIKE
- miris: banana
- tekući carnauba vosak sa abrazivima
- pruža UV zaštitu
- može se aplicirati strojno ili ručno
- siguran za bezbojne i akrilne lakove
- može se nanositi na staklene, metalne i lakirane površine

Karakteristike
Pakiranje473 ml

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Sigurnosno pitanje

    Slick Finish Cleaner Wax

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: WAC_206_16
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 179.00kn
  • Bez poreza: 143.20kn