Moto Line, Moto Armor Protectant 473ml

Moto Line, Moto Armor Protectant 473ml

Chemical Guys Moto Armor Protectant

Moto Armor Protectant održava tvornički crni finiš na svim dijelovima motocikla kao što su plastika, gumeni dijelovi i vinil. Ovaj zaštitni premaz koji je iznimno jednostavan za korištenje, vraća crni mat izgled svim površinama koje su izblijedjele radi utjecaja štetnog UV zračenja. Idealan za sjedala, plastične oklope, okvire retrovizora i još mnogo toga, Moto Armor Protectant ne ostavlja masni talog već se dubinski upija u površinu i ostavlja ujednačenu, suhu podlogu. Jedna aplikacija štiti obloge motora ne danima, već tjednima.

JEDNOSTAVNA I SIGURNA UPOTREBA UZ SAVRŠENI FINIŠ
Sa finišom suhim na dodir zahvaljujući formuli na bazi vode, siguran je za upotrebu na bilo kojem motoru, quadu ili ATV-u. Vozači nemaju prostora za pogrešku ili skliske površine kada su pod utjecajem velikih G-sila i brzina na uskim zavojima. Moto Armour ostavlja zaštićene površine poput gumenih ručki, dijelova okvira i zaštitnih presvlaka novima na izgled, bez ljepljivog osjećaja pod rukama. Chemical Guys moto linija dizajnirana je imajući na umu konstantnu izloženost vremenskim uvjetima, veliku izloženost svih površina i ispred svega, sigurnost vozača.

KARAKTERISTIKE
- formula na bazi vode, ostavlja površinu suhu na dodir
- UV zaštita za očuvanje boje i fleksibilnosti zaštićenih površina
- štiti od stvaranja oštećenja uzrokovanih vodenim kamencem
- smanjuje rizik od pucanja bezbojnog laka stvaranjem zaštitne barijere
- siguran za upotrebu na plastikama, gumenim dijelovima i vinilu

UPOTREBA
U dva-tri šprica nanesite proizvod na The Workhorse Applicator kako biste preciznije aplicirali proizvod te smanjili potrošnju proizvoda. Nanosite u tankom i jednoličnom sloju na površinu koju želite zaštititi za ujednačeni finiš. Pustite Moto Armor da se upije na nekoliko minuta i višak proizvoda uklonite sa Workhorse Towel krpom od mikrofibre.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Sigurnosno pitanje

    Moto Line, Moto Armor Protectant 473ml

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: MTO_107_16
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 115.00kn
  • Bez poreza: 92.00kn