Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax

U dolasku Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax

Marine, Watercraft & Boat Hybrid Wash & Wax

Marine, Watercraft & Boat Hybrid Wash & Wax je šampon za pranje čamaca, brodova, jet skija i svih drugih tipova plovila. Ovaj šampon uklanja svu nečistoću ostavljajući sloj carnauba voska kao zaštitu i pritom ne uklanjajući postojeće zaštite na plovilu. Možete ga koristiti u foam lanceu za pranje plovila većih dimenzija, kao i za ručno pranje metodom ˝dvije kante˝. Iznimno lubricira površinu čime smanjuje trenje i rizik od oštećenja. Hybrid wash & wax ima pH neutralnu formulu koja neće uzrokovati gubitak boje ili sjaja na nijednoj površini eksterijera ali će zato s lakoćom ostaviti sjaj i zaštitu.

SIGURAN ZA OKOLIŠ
Posebna formula Hybrid Wash & Wax šampona je agresivna prema prljavštini ali izrazito nježna za okoliš te je potrebno manje sredstva kako bi se odradio savršeni posao pranja. Koristite 30 ml šampona na 19L vode i dobiti ćete more pjene i aktivne formule koja će bez problema očistiti kompletan brod. U foam lance utočite 60 - 120 ml ovisno o željenoj gustoći i konzistenciji šampona u odnosu na vodu. Hybrid Wash & Wax je netoksičan proizvod, može se upotrebljavati na svim površinama bez straha od zadržavanja kemikalija na površini broda ili prostora u kojem radite.

KARAKTERISTIKE
- šampon za pranje svih površina eksterijera plovila
- gusta pjena koja izrazito lubricira površinu
- može se koristiti u foam lanceu
- ostavlja sloj voska za zaštitu
- ne uklanja postojeće zaštite (pH neutralan)
- miris: mandarina

PRIMJENA
Isperite površinu plovila tekućom vodom. Utočite 30ml proizvoda u 19L vode čiste tekuće vode. Koristite Elite Deluxe Chenille Wash Mitt  za sigurno pranje eksterijera. Hybrid Wash & Wax možete koristiti i u foam lanceu tako da dodate 60 - 120 ml šampona u 1 L čiste vode za gustu pjenu.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

Sigurnosno pitanje

    Marine, Watercraft and Boat Hybrid Wash and Wax

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: MBW_100_16
  • Dostupnost: U dolasku
  • 95.00kn
  • Bez poreza: 76.00kn