Marine and Boat Hybrid Shine

Marine and Boat Hybrid Shine

Marine & Boat Hybrid Shine Quick Detail Spray uklanja onečišćenja poput prljavštine, prašine i otisaka prstiju sa bilo kojeg plovila i obnavlja u sekundi sjaj površinama kao što su fiberglas, gelcoat, metal, plastika ili lakirane površine. Hybrid Shine sadrži specijalno sredstvo za čišćenje sa anti-statičkim svojstvima koje uklanja sva onečišćenja bez tragova i ostavlja sloj UV zaštite. S lakoćom će ukloniti vodenu izmaglicu punu soli, mast, ulje, dizelsko gorivo, ptičji izmet i još mnogo toga. Možete ga primijeniti na trupu, palubi, jarbolu, pramcu, svim mjestima koja su izložena vanjskim utjecajima.

ČISTI, PRUŽA SJAJ I ŠTITI U JEDNOM KORAKU
Vodite brigu o malim nezgodama prije nego što postanu velike sa Hybrid Shine Quick Detailer Spray. Brodovi su velike površine koje su zahtjevne za održavanje. Kompletna i detaljna čišćenja zahtijevaju tekuću vodu, kante za čišćenje i puno vremena. Redovnim održavanjem sa ovakvim quick detailerom, rješavate momentalno sve nezgode, vraćate uredan izgled i smanjujete potencijalno nakupljanje nečistoća dok istovremeno ostaje sloj UV zaštite koji pruža sjaj. 

 

Prljavština je abrazivna, a čak 95% oštećenja na svim površinama plovila (kao i vozilima) nastaje nepravilnim održavanjem i čišćenjem, kao i sušenjem. Hybrid Shine Quick Detailer iznimno lubricira površinu čime podiže čestice prljavštine i veže se na njih olakšavajući uklanjanje bez rizika od nanošenja oštećenja na površini. Sada možete u trenu ukloniti sve nečistoće i održavati savršeni izgled svoga plovila. Ujedno, ukoliko ga aplicirate nakon nanošenja zaštite kao što je Boat Wet Wax, produžit ćete trajnost zaštite i očuvati sve površine poput gelcoata, fiberglasa ili plastike od oštećenja i utjecaja vanjskih elemenata. 

KARAKTERISTIKE
- uklanja prljavštinu, prašinu i tragove prstiju sa svih površina izloženih vanjskim utjecajima
- produžuje trajnost postojeće zaštite
- može se koristiti na fiberglasu, gelcoatu, metalu, plastici i još mnogo drugih površina
- ne ostavlja mrlje i omogućava sigurno uklanjanje nečistoća bez rizika od oštećenja površine

PRIMJENA
Dobro protresite proizvod. Našpricajte na površinu i nježno obrišite sa Happy Ending finom krpom od mikrofibre. Okrenite krpu na čistu stranu i odradite finalno brisanje kako biste dobili savršeno čistu i sjajnu površinu.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Marine and Boat Hybrid Shine

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: RM090068
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 165.00kn
  • Bez poreza: 132.00kn

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: