Marine & Boat Heavy Compound

Marine & Boat Heavy Compound

Marine & Boat Heavy Compound

Marine and Boat Heavy Compound je pasta za poliranje koja koristi naprednu tehnologiju progresivne razgradnje abraziva za brzo i jednostavno uklanjanje nedostataka i nakupina na brodovima i plovilima. Bilo da se radi o ogrebotinama, izblijedjelom gelcoatu, tragovima uklanjanja nakupina soli ili algi, Boat Heavy Compound vraća izvorni sjaj uz minimalni napor. Formula koja omogućava postepenu razgradnju abraziva funkcionira savršeno na površinama poput gelcoata, fiberglasa ili plastike te je sigurna za sav podvodni svijet. 

 

VELIKA SNAGA UKLANJANJA OŠTEĆENJA
Morski uvjeti su iznimno zahtjevni za sve vrste plovila. Slana voda, UV zračenje, nepravilno održavanje i neadekvatna zaštita za narednu sezonu brzo ostave tragove na stakloplastici, gelcoatu, plastičnim, lakiranim površinama i poliranom metalu. Slana voda se nakuplja na površini i postepeno uništava optičku prozirnost plastičnih površina razgrađujući njihov sastav na molekularnoj razini. Heavy Boat Compound uklanja oksidaciju, mineralne depozite i tragove koje ostavlja morska flora i fauna kako bi vratili sjaj i prozirnost svih površina. Ovu pastu za poliranje možete koristiti na svim plovilima, bilo da se radi o brodici, gliseru, jahti, jedrilici ili jet skiju, povećavajući iskoristivost uloženog novca jednako kao što iskorištavate njezinu svestranost primjene.

PRIPREMA JE NAJVEĆI DIO POSLA
Poliranje je proces koji se provodi najčešće u više koraka u kojima se uklanjaju mikroni finalnog sloja kako bi se osigurala maksimalno iznivelirana površina bez tragova bilo koje vrste oštećenja. Samim time, neizostavan je dio pripreme plovila prije nanošenja zaštite. Ukoliko je površina ispolirana sa kvalitetnim proizvodima i u potpunosti su uklonjeni svi nedostaci, refleksije, sjaj te dugotrajnost zaštite se višestruko povećavaju čime podižu vrijednost plovila ali i estetski dojam. Također, daljnje održavanje plovila je uvelike olakšano čime se skraćuje potrebno vrijeme pripreme i trošak za koji svi znamo da je nezaobilazan ukoliko želimo za najbolje za sebe i svoje plovilo. Neovisno da li održavate svoje plovilo ili brinete za marinu punu brodova, sa Marine & Boat Heavy Compound ćete odraditi neviđeno kvalitetnu pripremu i osigurati sebi i svojim klijentima savršeni finiš.

KARAKTERISTIKE
- uklanja teška oštećenja na gelcoatu, fiberglasu, prozirnim plastikama i lakiranim površinama
- napredna tehnologija postepene razgradnje abraziva
- pasta posebno dizajnirana za plovila
- idealna priprema za aplikaciju zaštita jer povećava dugotrajnost
- sadrži UV zaštitu

APLIKACIJA
Primjena na Dual Action mašini za poliranje:
U jako tankom sloju nanesite na cijelu površinu spužve za poliranje malu količinu Marine & Boat Heavy Cut Compound. Nakon toga, nanesite 4-5 kapi na spužvu. Na 1.brzini lagano prijeđite po površini koju polirate kako bi se pasta podjednako rasporedila. Namjestite mašinu za poliranje na brzinu 5-6. Uvijek radite u više manjih dijelova površine. Koristeći umjereni pritisak, odradite poliranje u 2-3 prijelaza dok pasta ne postane prozirna. Finiširajte sa laganim pritiskom. Uklonite višak paste za poliranje sa Happy Ending finom krpom od mikrofibre koja nema rubove kako bi izbjegli rizik oštećenja površine prilikom uklanjanja paste.

Primjena na Rotary mašini za poliranje:
U jako tankom sloju nanesite na cijelu površinu spužve za poliranje malu količinu Marine & Boat Heavy Cut Compound. Nakon toga, nanesite 4-5 kapi na spužvu. Postavite brzinu između 1000 - 1500 RPM kako biste podjednako rasporedili pastu po površini. Koristeći samo težinu mašine za poliranje (bez pritiska), ispolirajte površinu u 3-4 prijelaza dok pasta za poliranje ne postane prozirna. Za finalni prijelaz, namjestite brzinu na mašini između 1200 - 1800 RPM. Polirajte sve dok ne dobijete optički prozirnu površinu. Uklonite višak paste za poliranje sa Happy Ending finom krpom od mikrofibre koja nema rubove kako bi izbjegli rizik oštećenja površine prilikom uklanjanja paste.

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

    Marine & Boat Heavy Compound

  • Proizvođač: Chemical Guys
  • Šifra: MBW_111_16
  • Dostupnost: Raspoloživo
  • 165.00kn
  • Bez poreza: 132.00kn

Newsletter

* E-mail:

* Ime:

* Prezime:

* Telefon:

* Adresa:

* Grad:

* Poštanski broj:

* List: