Hybrid v7 Soap, Spray Sealant & Wax Kit

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

-20% Uskoro! Hybrid v7 Soap, Spray Sealant & Wax Kit

Chemical Guys Hybrid v7 Soap & Spray Sealant Kit

Hybrid v7 Car Wash Soap, v7 Optical select Wax i v7 Spray Sealant su tri vrhunska proizvoda koja se međusobno odlično nadopunjuju. Kao tri najtraženija artikla iz Chemical Guys ponude, jedino logično je da ih ponudimo u ovom setu :) Svome limenom ljubimcu pružite visoki sjaj, vrhunsku zaštitu i maksimalnu kvalitetu po odličnoj cijeni uz uštedu!

Hybrid v7 Car Wash Soap je novi šampon sa potpuno novom formulom koja garantira vrhunsku snagu čišćenja uz visoki sjaj. Preporuča se za čišćenje svih vrsta prometnih vozila poput motora, automobila, terenaca, kamiona pa čak i aviona ili helikoptera! Hybrid V7 Car Wash Soap ostavlja visoki sjaj i čistoću laka pri čemu je siguran za sve vrste zaštite poput sealanta, glazeova, voskova i keramičkih premaza. Proizvodi čvrstu i gustu pjenu koja podiže prljavštinu i kontaminaciju sa laka bez potrebe za trljanjem i grebanjem laka. pH je neutralan i neće ostaviti mrlje ili tragove od vode čak niti ako se koristi na direktno na suncu.

Hybrid V7 Car Wash Soap sadrži lubrikante, ultra fine čistače laka te pojačivače sjaja koji ostavljaju površinu vrlo skliskom i glatkom na dodir kako ne bi nastala nikakva nepoželjna oštećenja prilikom pranja. Podignite kvalitetu pranja na viši nivo uz novi Chemical Guys Hybrid V7 High Gloss Car Wash Soap!

Ukoliko tražite zaštitu i sjaj koji se jednostavno apliciraju, odgovor je Hybrid V7. Ovaj quick detailer sadrži sealant u sebi koji štiti površinu dok istovremeno pruža izniman sjaj. Idealno sredstvo za uklanjanje tragova prstiju, fine prašine dok je auto izloženo na natjecanjima pa čak i tragova vode koji ostaju nakon sušenja. 

Ne ostavlja mrlje prilikom nanošenja, sadrži UV blokere i siguran je za sve vanjske površine poput laka, plastike, metala. Možete ga upotrijebiti i na svim vrstama naplataka, čak i kromiranim i iza sebe će ostaviti sloj UV zaštite. Posebno se ističe na lakovima sa metalik finišom jer pruža ujednačen i dubok sjaj.

Kit sadrži:
1x Hybrid V7 Car Wash Soap (473 ml)
1x Hybrid V7 Quick Detailer (473 ml)
1x Hybrid V7 Optical Select Wax (473 ml)

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

  Hybrid v7 Soap, Spray Sealant & Wax Kit

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: RM090051
 • Dostupnost: Uskoro!
 • Najniža cijena: 85.00€


 • Snižena cijena: 68.00€
 • Bez poreza: 54.40€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa