Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Poštovani,

kao ekskluzivan zastupnik i distributer jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača auto kozmetike, Chemical Guys-a, odlučili smo proširiti postojeći asortiman na Hrvatskom tržištu i plasirati ga na novom i jedinstvenom web shopu koji vam pruža brojne prednosti i pogodnosti. Stalna podrška i besplatno savjetovanje našim vjernim postojećim i novim korisnicima, jednostavna kupovina, brza dostava i mogućnost povrata novca u roku od 14dana samo su neke od njih!

Osim izdvojene Chemical Guys web trgovine na adresi https://www.chemicalguys.hr ponosni smo vam predstaviti i našu fizičku trgovinu na adresi Ljubijska 1. Posjetite nas i obratite nam se s povjerenjem - Chemical Guys -  Tradition & Lifestyle :)

Radno vrijeme poslovnice:
Ponedjeljak: 10-17h
Utorak: 11-18h
Srijeda: 10-17h
Četvrtak: 11-18h
Petak: 10-17h
Subota: 09-14h

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik