Arsenal Range Detailing Bag

SAVJETOVANJE PRIJE KUPOVINE

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 60€

SIGURNA KUPOVINA

POVRAT U ROKU 14 DANA

Uskoro! Arsenal Range Detailing Bag

Imate tone stvari? Izazov prihvaćen! Arsenal Range torba ima tone mjesta za pohranu, tako da sve vaše detailing sitnice ostaju organizirane. Pohranite svoju polirku u jedinstveni džep za poliranje, boce u vlastitim pojedinačnim rukavima, a zatim odložite ručnike i pribor u bočne mrežaste džepove za lak pristup! U veliki prednji džep odlažitee manje predmete i boce. Čak i proširuje u prijenosnu mobilnu stanicu za detailing kada ste u pokretu!

Spremite svoj uređaj za poliranje na sigurno u džep za mašinu za poliranje! Torba Arsenal Range ima pretinac napravljen isključivo za vašu mašinu. Ojačani džep za mašinu za poliranje otvara se sa stražnje strane i omogućuje lak pristup, nije potrebno kopanje ili raspakiravanje! Držeći vaš uređaj za poliranje u vlastitom pretincu, on također odvaja vašu prljavu polirku od vaših čistih zaliha.

Planirate putovanje? Napunite svoju torbu Arsenal Range svojom odjećom, toaletnim potrepštinama, dodacima i krenite! Unutarnji rukavi savršeno pristaju čarapama, košuljama, bocama šampona i ostalom. Bacite cipele u veliki stražnji džep i održavajte čistu odjeću čistom! Potpuno podesiv i podstavljen remen za rame znači da je nošenje Arsenal Range torbe najudobniji način putovanja. Bilo da pakirate svoj arsenal za detailing, putujete svijetom ili samo organizirate svoj prtljažnik... Chemical Guys Arsenal Range torba s detaljima savršena je posvuda!

Arsenal Range organizator prtljažnika i torba s detaljima ogromna je torba veličine 53 cm x 30 cm x 35 cm u koju stane vaša polirka, kemikalije, dodatci, odjeća, cipele i još mnogo toga, tako da ste uvijek spremni za svoju sljedeću avanturu!


*Torba dolazi prazna i bez proizvoda!Karakteristike
Dimenzije(D x Š x V): 53 cm x 30 cm x 35 cm

Napišite recenziju

Napomena: Ne koristi HTML kod!
    Loše           Dobro

Besplatna dostava

Uz ovaj proizvod imate BESPLATNU DOSTAVU!

  Arsenal Range Detailing Bag

 • Brand: Chemical Guys
 • Šifra: ACC_614
 • Dostupnost: Uskoro!
 • Cijena: 145.00€
 • Bez poreza: 116.00€
 • PDV uključen u cijenu.

  Besplatna dostava

  za online narudžbe iznad 60€!

Izdvojeno iz BLOGa