Košarica

0 artikal(a) - 0.00kn
Vaša košarica je prazna!

Menzerna - Super Finish Plus 3800 1L

275.00kn

Više o artiklu

Proizvođač:Menzerna
Artikl:Super Finish Plus 3800 1L
Dostupnost:Dostupno
Količina:

Menzerna Super Finish Plus 3800

Super Finish Plus je prva pasta namjenjena za fino poliranje tvrdih i keramičkih lakova koja je izašla iz tvornice njemačkog diva, Menzerne. Fina granulacija abraziva za visoki sjaj uklanja tragova brušenja gradacijom od 2500 grita i više. Uklanja mutnu refleksiju tzv. "haze" te ostavlja površinu kristalno čistom i jasnom.

Menzerna Super Finish Plus je dio Menzerninog profi segmenta pasti koje se koriste i u lakirnicama i tvornicama. Njemački Mercedes Benz koristi Menzernine paste na novim vozilima kako bi uklonili tragove maglice od lakiranja i doveli lak do visokog sjaja. Sada je Menzernin pprogram dostupan i detailerima i entuzijastima koji također streme savršenstvu u svome poslu.

Menzerna Super Finish Plus se sastoji od super finih abraziva praška koji ne ostavlja nikakve tragove na površini već samo čist i jasan odraz i refleksije. Super Finish Plus se može koristiti kao finalna pasta za visoki sjaj ili samo za vraćanje visokog sjaja kod održavanih lakova. Uklonit će tragove poliranja srednjim i grubim pastama, fine swirlove i holograme te ostaviti površinu spremnom za vosak ili sealant.

Menzerna Super Finish Plus se može aplicirati sa Dual Action ili rotacionom mašinom za poliranje. Za vraćanje visokog sjaja moguće ju je koristiti i ručno sa ručnim aplikatorom.

Morate biti prijavljeni za ocjenjivanje proizvoda.

O nama

Tvrtku Forea OCD d.o.o. osnovao je mladi zagrebački par iz dugogodišnje ljubavi prema auto industriji koja je pronašla svoju svrhu u sferi auto detailing-a. Glavni ˝krivci˝ zaslužni za razvoj OCD (Obsessive Car Detailing) virusa su prvi detailing forum u Hrvatskoj, te jedan od najboljih detailing majstora u Hrvatskoj Dr.Kuko. Naš cilj je pružiti cijeli spektar najkvalitetnijih proizvoda koji će zadovoljiti potrebe entuzijasta i profesionalaca uz našu konstantnu podršku. Ukoliko imate prijedlog ili pitanje, slobodno nas kontaktirajte jer smo ovdje za vas.

Želimo svima dobrodošlicu i ugodnu kupovinu.

Davorin & Iva.

Zašto kupiti kod nas?

  • Veliki lager i široki asortiman vrhunskih proizvoda svjetski poznatih i renomiranih proizvođača.
  • Brza kupovina sa višestrukim izborom načina plaćanja i preuzimanja naručenih proizvoda.
  • Savjetovanje prije kupovine kako bi dobili proizvode koji odgovaraju vašim željama i potrebama.
  • Kontakt e-mailom, pozivom, SMSom na koji odgovaramo u iznimno kratkom roku uz individualni pristup.
  • Zamjena, povrat robe ili sredstava u roku od 14 dana jer garantiramo najbolje za Vas.

Kontakt

  • +385 99 2923 272 (Iva)
  • +385 91 4552 026 (Davorin)

Novi kupac

Kreirajte korisnički račun

Kreiranjem Vašeg korisničkog računa omogućeno Vam je brže i jednostavnije kupovanje/ narudžba, promjena svojih podataka, kao i pregled i praćenje statusa Vaših narudžbi, te pregled dosadašnjih narudžbi.

Dalje

Registrirani korisnik